Skovshoved

Se vinderne fra Grand Prix turneringen i Skovshoved

October 2, 2023 12:28 Skrevet af

I weekenden har der været endnu et Grand Prix i sæsonen – denne gang i Skovshoved. Finalerne forløb over søndagen, hvor de seedede spillere viste, hvorfor de regnes blandt favoritterne. Resultaterne findes nederst i artiklen.

 

Over finaledagen begyndte der at tegne sig et tema over vinderne. I herresingle, damesingle og herredouble levede de 1. seedede nemlig op til favoritværdigheden og tog titlen med hjem. Mads Christopersen tog sig af herresingle-kategorien uden at afgive et sæt. Han vinder i finalen over Rasmus Messerschmidt.

Se verdensstjerner og køb billet til VICTOR DENMARK OPEN her

Damedoublefinalen stod på et opgør mellem landsholdsspiller Amalie Schultz Terp-Nielsen og 1. seedede Irina Amalie Andersen. Selvom kampen endte 21-19, 21-17 i Irina Amalie Andersens favør, levede kampen op til de høje forventningerne med to spændende sæt.

I herredouble var der, ligesom i herresingle-finalen, et opgør mellem de 1. og 2. seedede. Daniel Lundgaard/Mads Vestergaard påtog sig favoritværdigheden som 1. seedede, hvor Mikkel Mikkelsen/Joel Eipe stod som 2. seedede. Efter at have tabt første sæt 18-21, vendte Daniel Lundgaard/Mads Vestergaard kampen ved at vinde et neglebidende andet sæt på 30-28.

Det lod til, at sejren på det tætte andet sæt gav dem ro, hvor de 1. seedede Daniel Lundgaard/Mads Vestergaard altså vinder tredje sæt med 21-13 og dermed turneringen.

Se en oversigt over resultaterne her

I mixeddouble vinder Jonas Kudsk/Ditte Søby Hansen i tre sæt efter en flot turnering. De vinder over det useedede par Marcus Rindshøj/Malena Norrman. I damedouble står Amalie Cecilie Kudsk/Signe Schultz Terp-Nielsen ligeledes som vindere efter en imponerende vej til sejrsskamlen. Uden at afgive sæt gennem turneringen vinder de overbevisende i finalen.

Her er resultaterne fra søndagens finaler (vinderne er markeret med fed)

  • Herresingle: Mads Christophersen (1.) – Rasmus Messerschmidt (2.): 21-8, 21-16
  • Damesingle: Irina Amalie Andersen (1.) – Amalie Schultz Terp-Nielsen: 21-19, 21-17
  • Herredouble: Daniel Lundgaard/Mads Vestergaard (1.) – Mikkel Mikkelsen/Joel Eipe (2.): 18-21, 30-28, 21-13
  • Damedouble: Signe Schulz Terp-Nielsen/Amalie Kudsk (2.) – Marie Røpke/Marie Viscovich: 21-14, 21-12
  • Mixeddouble: Jonas Kudsk/Ditte Søby Hansen (3./4.) – Marcus Rindshøj/Malena Norrman: 22-20, 8-21, 21-11

Næste Grand Prix Circuit finder sted i Hillerød den 13. – 15. oktober.Tags: , , , , , ,
Kategori: , , , ,