Allan Høgholm
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Skovshoved tager ny sejr

October 3, 2023 22:19 Skrevet af

Selvom holdkampen mellem Aarhus AB–Solrød Strand blev udskudt pga. skybrud, skulle fire holdkampe stadig afvikles tirsdag aften. Her bevarede Skovshoved deres sejrsstime på nu fem kampe i træk.

 

RSL ODENSE OBK havde fundet det gode spil frem de seneste to holdkampe, men Skovshoved viste sig at være for stærke her til aften. Skovshoved forsvarede hjemmebanen og vandt 7-2 med sejre i alle singlekampe. Odenseklubben måtte dog undvære prominente profiler her til aften, som kan være en del af forklaringen på den ensidige affære.

Efter fem sejre ud af fem mulige indtager Skovshoved dermed førstepladsen i Badmintonligaen.

Vil du se verdens bedste badmintonspillere på dansk grund? Køb billet til VICTOR DENMARK OPEN

Ensidigt var det også i NES Arena i Højbjerg, da Gentofte kom på besøg. Hjemmeholdet overlod ikke meget til tilfældighederne og vandt holdkampen 8-1. For Højbjerg/Via Biler var landsholdspillerne Amalie Magelund og Jesper Toft særligt velspillende. Sammen vandt de første mixeddouble i to sæt, hvor førstnævnte også var med til at vinde damedouble med Selena Piek – ligeledes i to sæt.

Rasmus Kjær/Marie Røpke stod for Gentoftes eneste sejr.

Se stillingen i Badmintonligaen

I de to sidste holdkampe var der mere spænding om resultatet. I det imødesete opgør mellem sidste års finalister, Vendsyssel og Team Skælskør-Slagelse, var der blot én kamp, der skilte de to hold ad.

TSS vandt holdkampen 5-4. Holdkampen bølgede længe frem og tilbage, og det var ikke til at spå om, hvordan resultatet ville udforme sig før til sidst. Joel Hansson/Melker Zickerman Bexell tog dog spændingen ud af holdkampen i andensidste kamp, da de vandt anden herredouble over Robin Tabeling/Victor Svendsen med 23-21, 10-21, 22-20 og dermed den femte individuelle sejr.

I aftenens sidste opgør mellem Værløse og Hvidovre var der ligeledes spænding til det sidste. Med stillingen 4-4 inden sidste kamp, der var anden herredouble mellem Mads Emil Christensen/Emil Hybel og Sebastian Bugtrup/Oliver Lau Andersen, måtte tilskuere og spillere se spændte og måske en anelse nervøst med på opgøret.

Mads Emil Christensen/Emil Hybel sikrede sejren i tredje sæt og sikrede dermed en hårdt tilkæmpet sejr for Værløse, der hjemme vandt holdkampen 5-4.

Resultaterne af tirsdagens holdkampe i Badmintonligaen:

  • Vendsyssel – Team Skælskør-Slagelse: 4-5
  • Skovshoved – RSL ODENSE OBK: 7-2
  • Højbjerg/Via Biler – Gentofte: 8-1
  • Værløse – Hvidovre: 5-4

Næste runde i Badmintonligaen finder sted den 7. november.Tags: , , , , , , , , , , ,
Kategori: , , ,