Vil du gerne se danske spillere i aktion, så er her en oversigt over, hvor gode mulighederne er.

 

Stemningen og spillerne fra VM og Royal Arena flytter til Odense og VICTOR Denmark Open i efterårsferien fra 17.-22. oktober. Og når du som billetkøber overvejer, hvilken dag du skal købe billet til, så vil du som dansker formentlig gerne oplevet suset af danske spillere i aktion.

Men kan du nu være helt sikker på at kunne heppe på en dansker den dag, du køber billet til?

Da det endelige kampprogram i badminton først bliver lagt fra dag til dag, og vi heller ikke kan bestemme de sportslige resultater, så kan vi desværre ikke helt garantere, at du alle dage fra tirsdag til søndag kommer til at få danskere på banen. Så dansker-garanti kan vi ikke give, men det er faktisk tæt på, hvis grundlaget er erfaringerne fra de senere år.

Vil du se verdensstjerner live? Så køb din billet til VICTOR Denmark Open lige her

Et kig på alle 16 udgaver af VICTOR Denmark Open siden 2007, hvor turneringen blev flyttet permanent til Odense, viser, at der i samtlige 16 tilfælde har været mindst en dansker i aktion både tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. 2022-udgaven af turneringen er eneste år, hvor der ikke har været danskere i aktion lørdag, mens finaledagen 11 af 16 gange har haft dansk deltagelse.

Der er altså særdeles gode chancer for at se danskere i aktion, når du køber billet til VICTOR Denmark Open.

Statistik dansker-garanti tilskuere fans Denmark Open 2023

DANSKER-GARANTI?
Antal år med danskere i aktion
Søndag 11/16 år = 68,7 procent
Lørdag 15/16 år = 93,7 procent
Fredag 16/16 år = 100 procent
Torsdag 16/16 år = 100 procent
Onsdag 16/16 år = 100 procent
Tirsdag 16/16 år = 100 procent

Der deltager i alt 17 danske spillere ved årets udgave af VICTOR Denmark Open. Viktor Axelsen, Anders Antonsen, Rasmus Gemke og Magnus Johannesen spiller med i herresingle, mens Mia Blichfeldt, Line Kjærsfeldt og Line Christophersen spiller damesingle.

I herredouble er danskerne Kim Astrup/Anders Skaarup samt Frederik Søgaard/Rasmus Kjær, mens Sara Thygesen/Maiken Fruergaard spiller damedouble. Mathias Christiansen/Alexandra Bøje og Mathias Thyrri/Amalie Magelund er mixeddoublens to danske par.

Efter lodtrækningerne er det bestemt, at nederste del af lodtrækningen spiller første runde tirsdag, mens øverste del af lodtrækningen spiller første runde onsdag. Skulle en spiller gå i finalen i Arctic Open ugen inden, så kan spillerens kamp dog meget vel rykkes fra tirsdag til onsdag. Torsdag gælder det anden runde eller 1/8-finalerne for alle, mens kvartfinaler, semifinaler og finaler som altid spilles fredag, lørdag, søndag.

Formstærke Kim Astrup/Anders Skaarup er efter deres seneste turneringssejr i Hong Kong seedet syv og forventes dermed i hvert fald at nå kvartfinalen, mens Viktor Axelsen i herresingle er seedet til at vinde turneringen.

 

Du køber billet til VICTOR Denmark Open LIGE HER.