Hans-Kristian Vittinghus er stoppet på landsholdstræningen, men han er langt fra færdig med badmintonsporten. Læs et portræt af ham i vores nye magasin.

 

Hvis du kunne vælge hvilken som helst egenskab fra verdens bedste spiller, hvad ville du så vælge?

Det har vi spurgt flere af de danske landsholdsspillere om i hver af de fem kategorier. Svarene kan du læse i vores VICTOR DENMARK OPEN 2o23-magasin, som torsdag er udgivet digitalt.

Læs VICTOR DENMARK OPEN 2023-magasinet her

En af dem, der ikke er på banen ved VICTOR DENMARK OPEN 2023, er Hans-Kristian Vittinghus. Han stoppede på landsholdet i august, og vi har snakket med ham omkring højde- og lavpunkterne i karrieren. Her løfter han også sløret for, det ikke er et farvel til badmintonsporten.

Køb billet til VICTOR DENMARK OPEN her

Ved VICTOR DENMARK OPEN 2023 kan du se frem til meget mere end verdensklassebadminton og de største stjerner. I Jyske Bank Arena i Odense vil der nemlig også være autografskrivning, Kids Zone, konkurrencer og meget mere, som giver hele familien en god oplevelse.

I samarbejde med VICTOR (titelsponsor), HSBC (World Tour), Badminton World Federation, Odense Kommune, Destination Fyn, Visit Odense, Odense Sport & Event, Smag & Smil og TV 2 SPORT, glæder vi os til at byde jer alle velkommen til VICTOR DENMARK OPEN 2023 part of BWF World Tour fra den 17.- 22. oktober i Jyske Bank Arena.