Badmintonphoto

– Det sad i mig dengang, når Jonassen, Gade, Eriksen og Lundgaard sad og grinte

October 7, 2023 08:30 Skrevet af

Hans-Kristian Solberg Vittinghus’ badmintonliv har været fyldt med karrieredefinerende og underholdende oplevelser. Men han er ikke helt færdig med sportens glæder endnu. Læs portrættet af ham i vores VICTOR DENMARK OPEN 2023-magasin.

 

Hans-Kristian Solberg Vittinghus – i folkemunde kaldet ’HK’ – startede officielt på landsholdstræningen i 2005, men snusede til landsholdet i 2004, da han sammen med andre talenter fik lov at træne med. Allerede her havde han store mål med sin badmintonkarriere. Han ville blive én af de bedste i verden og blande sig i Thomas Cup, OL og All England.

Køb billet til VICTOR DENMARK OPEN 2023 her

Men starten på landsholdstræningen medførte en tilpasningsperiode for det dengang 19-årige stortalent.

– Jeg kan tydeligt huske, når Kenneth Jonassen, Peter Gade, Jens Eriksen og Martin Lundgaard trænede efter os, så sad de ofte og grinte. Jeg tænkte dengang, at de sikkert grinte af os. Niveaumæssigt var jeg ikke i nærheden af dem, så jeg kan huske, at det altid sad i mig dengang, siger Vittinghus.

Læs VICTOR DENMARK OPEN 2023-magasinet her

Kontrasten mellem klubtræningen og landsholdstræningen kunne mærkes. Der var en anden seriøsitet over, hvordan man gjorde tingene.

Trods det nye træningsmiljø blandt etablerede navne fortsatte Vittinghus ivrigt træningen. Men de resultater, han forventede af sig selv, udeblev. Lige indtil turen gik til Norge i 2006…….

 

Læs resten af artiklen med Vittinghus, om hans gennembrud i den norske turnering, og hvordan han ser sin fremtid i badmintonsporten i vores VICTOR DENMARK OPEN-magasin. Du kan læse det herunder eller via dette link.

 

 

 

 Tags: , , , , ,
Kategori: , , ,