Badmintonphoto

Vinderne af VICTOR DENMARK OPEN 2023 er fundet: læs alt om finalekampene her

October 22, 2023 17:44 Skrevet af

Efter en seks dages badmintonfest og fem intense og spændingsfyldte finaler har vi nu fundet fem vindere af årets VICTOR DENMARK OPEN. Læs med her for resultater og gennemgang af de fem finalekampe.

Damedouble: Nami Matsuyama/Chiharu Shida (5.seedet) – Chen Qing Chen/ Jia Yi Fan (1.seedet): 16-21, 13-21.

Chen Qing Chen/Jia Yi Fan er vinder af VICTOR DENMARK OPEN 2023.

Kinesiske Chen/Jia var store forhåndsfavoritter inden dagens første finale, og kineserne skulle forsøge at gentage succesen fra i fjor. Japanerne Matsuyama/Shida kom veloplagte ud til kampen, og gav de kinesiske verdensmestre kamp til stregen, men de fire dobbelte verdensmestre viste sig at være for stor en mundfuld for det japanske par. Chen/Jia vinder komfortabelt i to sæt.

Det er Chen/Jias anden Denmark Open titel efter at have vundet i 2022 og nu igen i 2023. De var desuden i finalen i 2019 men tabte til koreanske Baek Ha-na/Jung Kyung-eun.

Kunne du tænke dig at spille badminton? Så klik her og find en klub nær dig

Mixeddouble: Zheng Si Wei/Huang Ya Qiong (1.) – Feng Yan Zhe/Huang Dong Ping (3.): 21-16, 15-21, 24-26.

Feng Yan Zhe/Huang Dong Ping revancherer sidste års finale og vinder VICTOR DENMARK OPEN i en nervepirrende finale.

Gentagelsen af sidste års finale blev om noget næsten en gentagelse af sidste års finale. Sidste år vandt Zheng/Huang over Feng/Huang i en spændende og tæt kamp i tre sæt, og i år blev det så Feng/Huangs tur til at tage trofæet hjem efter tre tætte og nervepirrende sæt. De to par leverede verdensklasse badminton, og havde det veloplagte danske publikum med sig fra første bold.

Det er Feng/Huangs første Denmark Open titel.

Damesingle: Carolina Marin (6.seedet) – Chen Yu Fei (2.seedet):

Chen Yu Fei vinder VICTOR DENMARK OPEN 2023 efter en fantastisk velspillet finale.

Damesingle finalen ved årets VICTOR DENMARK OPEN tegnede til at blive en af finaledagens helt store højdepunkter mellem de to seneste olympiske mestre, og de forventninger levede de to dygtige damesingler op til, omend den ikke var så tæt, som man som neutral seer kunne have håbet på. Andet sæt var tættere end det første, hvor Chen Yu Fei lukkede Marin ind i kampen igen, men formåede at holde hovedet koldt og lukke kampen i to sæt.

Chen Yu Fei var i kontrol i langt størstedelen af kampen, og med imponerende spil sørgede hun for, at Marin aldrig for alvor fik mod på tilværelsen.

Chen Yu Fei vinder sin første Denmark Open titel i sin anden finale.

Herredouble: Muhammad Shohibul Fikri/Bagas Maulana – Aaron Chia/Soh Wooi Yik (5.seedet): 13-21, 17-21.

Aaron Chia/SohWooi Yik vinder VICTOR DENMARK OPEN 2023, efter en velspillet finale i to sæt.

Sidste års All England-vindere fra Indonesien tørnede sammen med sidste års verdensmestre fra Malaysia i et brag af en Denmark Open finale. Det unge indonesiske par var en af turneringens store overraskelser, men i finalen satte de malaysiske verdensmestre tingene på plads.

Malaysierne var i kontrol det meste af kampen, og bevægede sig i god synergi på banen. Fikri/Maulana kæmpede bravt, men kom aldrig tæt på at lukke det hul Chia/Soh hurtigt skabte.

Chia/Soh vinder deres første Denmark Open titel.

Herresingle: Lee Zii Jia – Weng Hong Yang: 12-21, 6-21.

Weng Hong Yang vinder overraskende i to komfortable sæt over Lee Zii Jia, og den unge kineser kan kalde sig VICTOR DENMARK OPEN 2023 vinder.

Det blev langt fra den kamp, de fleste i Jyske Bank Arena havde regnet med. Weng Hong Yang sad på kampen fra første bold, og Lee Zii Jia kom aldrig i gang. Kineseren leverede flot offensivt spil, og den malaysiske verdensstjerne Lee Zii Jia lignede en skygge af sig selv.

Det er Weng Hong Yangs første Denmark Open titel i hans første finale.

Seks dages badmintonfest lige til historiebøgerne, og de fem finaler levede op til den verdensklasse turnering, spillerne i sammenspil med det veloplagte publikum i Jyske Bank Arena har leveret.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
Kategori: , , , , ,