I det digitale magasin kan du blandt andet læse om dette års turnering set med eventmæssige og sportslige briller. Desuden kan du læse om de mange frivillige, som hjalp til i år.

 

For anden gang på to måneder var der igen verdensklassebadminton på dansk grund. Denne gang i Jyske Bank Arena med VICTOR DENMARK OPEN 2023.

Vi synes selv, at vi turde gøre noget nyt og præstere både eventmæssigt og sportsligt. Det kan du blive klogere på i et nyt digitalt magasin, vi har lavet på bagkant af VICTOR DENMARK OPEN 2023.

Klik for at læse det digitale magasin her

Du kan læse om tankerne bag dette års turnering med eventmæssige briller, hvor grøn omstilling, større VIP-afdeling og flere publikumsaktiviteter var nogle af hovedpunkterne. Det fortæller Badminton Danmarks direktør, Badminton Danmarks konkurrence- og eventchef samt Destination Fyns eventchef mere om i magasinet.

Du kan også læse en evaluering af de danske spilleres præstationer på banerne i løbet af ugen. Den evaluering står Badminton Danmarks elite- og sportschef, Jens Meibom, for. Og så kan du selvfølgelig læse om de fantastiske frivillige ved VICTOR DENMARK OPEN, hvis hjælp vi ikke kunne være foruden.

Og til sidst kan du se forvandlingen i Jyske Bank Arena, fra vi overtog nøglerne, til arenaen stod klar til at afholde VICTOR DENMARK OPEN 2023.