Lærke Hvid, Emilia Nesic, Kathrine Vang Rasmussen

Se vinderne fra Lillerød Grand Prix

November 27, 2023 11:35 Skrevet af

Maria Højlund Tommerup vandt mixeddouble-kategorien og var også i finalen i damedouble, hvor det blev til sølv.

Fra den 24. – 26. november stod Lillerød for sæsonens fjerde og årets sidste Grand Prix. Efter sidste mesterrække-Grand Prix i Hillerød, var det igen tid til en turnering fra Grand Prix Circuit på øverste hylde i eliterækken. På turneringens startliste var der håbefulde talenter og etablerede kræfter.

Se en oversigt over alle resultater her

Blandt de etablerede kræfter var Hans-Kristian Solberg Vittinghus, der så sig selv i finalen mod Victor Ørding Kauffmann. Bedømt på cifrene blev det en tæt affære med ombolde i andet sæt, hvor den yngre Kauffmann trak sig sejrrigt ud af finalen og dermed vandt turneringen i herresingle.

Sejr blev det også for Maria Højlund Tommerup, da hun sammen med makkeren Jonathan Melgaard vandt mixeddouble-kategorien i to klare sæt. Tommerup nåede også finalen i damedouble, men måtte se sig slået i finalen til det førsteseedede par fra Odense OBK, Emilia Nesic/Lærke Tolstrup Hvid.

Jonas Kudsk/Jeppe Søby Hansen endte på andenpladsen ved sidste måneds Grand Prix i Hillerød. Det blev vendt til en førsteplads i Lillerød, da de overmandede Mads Gadegaard/Oliver Geisler i to sæt.

I damesingle blev finalen desværre ikke færdigspillet, da Benedicte Sillassen måtte trække sig i begyndelsen af andet sæt. Irina Amalie Andersen står derfor som vinder af turneringen.

Få overblik over Grand Prix Circuit formatet og rækkefølgen her

Se resultaterne fra søndagens finaler (vinderne er skrevet først)

• Herresingle: Victor Ørding Kauffmann (3./4.) – Hans-Kristian Solberg Vittinghus (1.): 21-19, 23-21
  • Damesingle: Irina Amalie Andersen (1.) – Benedicte Sillassen (3./4.): 21-9, 2-0 W.O.
  • Herredouble: Jonas Kudsk/Jeppe Søby Hansen (2.) – Mads Gadegaard/Oliver Geisler (3./4.): 21-13, 21-9
  • Damedouble: Emilia Nesic/Lærke Tolstrup Hvid (1.) – Maria Højlund Tommerup/Katrine Vang Rasmussen (3./4.): 21-14, 21-13
  • Mixeddouble: Jonathan Melgaard/Maria Højlund Tommerup – Oscar Østergaard/Julie Messerschmidt: 21-10, 21-10

Næste Grand Prix afvikles i Aalborg den 5. – 7. januar. 2024.

Tags: , , , , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,