VICTOR LMU “Landsmesterskaberne Ungdom” bliver spillet fra d. 27-28 januar 2024 i Holbæk, og du kan nu tilmelde dig mesterskaberne.

VICTOR LMU er mesterskaberne for lige årgange, hvor landets bedste indenfor U10, U12, U14, U16 og U18 bliver fundet, og hvor vinderen får titlen Landsmester.

Mesterskabet er en unik mulighed for, at du som spiller kan møde mange andre spillere end til dagligt, du kommer til at møde spillere fra andre årgange, og du har mulighed for at spille med en anden makker.

Klik her for at læse invitationen til LMU 2024

VICTOR LMU er for dig, der er medlem af en klub, som er medlem af Badminton Danmark og DGI. Der er derfor også en fantastisk mulighed for, at hele din klub kan tage af sted sammen og gøre mesterskaberne til en hyggelig tur.

Til VICTOR LMU spilles der i mere end 10 forskellige haller, men der er rig mulighed for at overnatte sammen med sine kammerater fra klubben, og have en masse socialt samvær om aftenen, når kampene er færdige, selv om man ikke spiller i den samme hal i løbet af dagen.

Tilmeldingsfristen er d. 11-01-24 og du kan tilmelde dig lige her.