Historiske All England giver dig en god mulighed for at få en udenlandsk badmintonoplevelse med spændende kultur, historie, fantastisk natteliv og ikke mindst en mulighed for at støtte og heppe de danske stjerner.

 

All England finder sted fra den 12.-17. marts 2024 i Utilita Arena i hjertet af den multikulturelle by Birmingham.

Der er en særlig historik mellem Danmark og All England, og det kan du blive en del af i 2024.

Klik her for at se mere information om billetter til All England 2024

Birmingham, kendt for sin mangfoldighed, byder ikke kun på intense badmintonkampe, men også på et rigt natteliv med adskillige barer og restauranter. Byen har en imponerende historie og kultur, og dens kanaler tilføjer en særlig charme til arrangementet.

For tilskuere er transport bekvemt med Birmingham International Airport kun 25 minutter væk fra byens centrum og hallen. Togstationen har hurtige forbindelser til London og tilbyder endda en Air-Rail Link for en nem overgang fra lufthavnen.