I oktober skulle 5. runde af Badmintonligaen afvikles, hvor Aarhus AB og Solrød Strand skulle stå overfor hinanden. Men grundet skybrud måtte holdkampen udsættes til dags dato.

 

I indeværende sæson har Aarhus AB én sejr og fem samlede nederlag, som betyder en placering nederst i tabellen. Sæsonens eneste sejr kom i GBK-hallen, da de vandt 6-3 mod Gentofte. Her var der gode præstationer fra blandt andet Phillip Illum Klindt, der sejrede både i mixed- og herredouble. Der kan også være brug for de gode præstationer i aften, når modstanderen er Solrød Strand, der i øjeblikket ligger på 8. pladsen i ligaen.

Se stillingen her

Mødet mellem de to hold blev i sidste sæson til en sejr på 6-3 i Solrøds favør. Her var det særligt Aarhus’ singlekampe, der ikke gik deres vej, da de måtte se sig slået i alle fire.

Om de kan tilkæmpe sig en sejr i aften må tiden vise, når de tager imod Solrød Strand hjemme i Aarhus Badmintonhal.

Stream holdkampen på MATCHi her

Omvendt skal Solrød Strand med landsholdsspillere som Clara Graversen og Alexandra Bøje forsøge at tilkæmpe sig en sejr efter tre samlede nederlag i træk og, ligesom Aarhus AB, én sejr i sæsonen. De sidste tre holdkampe tæller nederlag på 4-5 til Skovshoved, 4-5 til Odense OBK og 1-8 til topholdet Højbjerg/Via Biler.

Der kan derfor formentlig ligge ekstra motivation for Solrød Strand til at revanchere sig, så de kan gå ind i det nye år med en sejr, der potentielt kan sikre en placering i midten af tabellen.

Aftenens kamp

Kl. 18.30: Aarhus AB – Solrød Strand