Solrød Strand skulle jagte oprejsning efter tre nederlag i streg. Den kedelige stime blev tirsdag aften afbrudt i overbevisende stil mod ligaens bundprop Aarhus AB.

Opgøret mellem Badmintonligaens nummer otte og ti løb endelig af stablen tirsdag aften i smilets by. Opgøret var oprindeligt sat til afvikling i oktober, men grundet skybrud måtte man finde en ny dato. 

Solrød Strand har som nævnt tabt hele tre kampe i streg, og det virkede til, at de her til aften skulle sætte et eksempel mod ligaens sidsteplads. For i ganske få af aftenens kampe var der på noget tidspunkt tvivl om udfaldet, og Solrød Strand trak sig sejrrigt ud af sæsonens syvende kamp med cifrene 7-2.

Se stillingen her 

Blandt de syv sejre til Solrød Strand stod landsholdsspillerne Alexandra Bøje og Clara Graversen for to hver, da de først med deres respektive mixed-partnere Zach Russ og Marcus Rindshøj tog hver en sejr i to sæt, for så sammen at sejre i damedouble mod Trine Villadsen/Bolette Blomgren. 

Solrød Strand går på juleferie med en tiltrængt sejr, som derudover også rykker dem op på en sjetteplads. Solrød klubben afrunder kalenderåret 2023 fornuftigt, alt imens Aarhus AB skal jagte resultater i det nye år, hvis de skal undgå nedrykning.

For overblik over aftenens kampe, klik her.