Julie Dawall Instagram

Her er vinderne fra Aalborg Grand Prix

January 8, 2024 11:57 Skrevet af

Kathrine Vang Rasmussen vandt både i damedouble med Maria Højlund Tommerup og i mixeddouble med Jeppe Søby Hansen.

Aalborg lagde i weekenden fra den 5. – 7. januar baner til det femte Grand Prix, hvor seedede såvel som useedede spillere viste sig frem. Det var den sidste eliterække-udgave af denne sæsons Grand Prix Circuit.

Se resultaterne her

I herresingle levede de to topseedede spillere op til favoritværdigheden, da de begge mødtes i finalen. Finalen skulle da også ud i tre sæt før en vinder var fundet. Andenseedede Mads Juel Møller endte med at trække sig sejrrigt ud af opgøret og kunne derved tage vigtige point med til Grand Prix ranglisten.

Julie Dawall Jakobsen fra Værløse, som stod uden seedning ved turneringen, vandt damesingle-kategorien, da hun i to sæt sejrede over Frederikke Lund i finalen. Dawall var ude i et tæt opgør i kvartfinalen mod førsteseedede Kajsa Van Dalm, hvor hun endte med at vinde 21-19 i det afgørende tredje sæt. Derudover afgav hun ikke et sæt i turneringen.

Få oversigt over Grand Prix ranglisten her

Christian Faust Kjær stod i herredouble uden sin vante makker William Kryger Boe. Derfor dannede han i denne turnering par med Daniel Roger Jensen. Men konstellationen fra henholdsvis Odense OBK og Viby J havde ikke de store problemer i deres kampe. De afgav ikke sæt i løbet af turneringen og vandt finalen over Kristoffer Kolding/Tobias Stegman Rønbøg 21-16, 21-14.

I dame- og mixeddouble skulle vinderen findes blandt de førsteseede. Kathrine Vang Rasmussen var med i begge kategorier og kunne derfor rejse tilbage til Solrød Strand med to titler. I damedouble kunne Vang sammen med makkeren, Maria Højlund Tommerup, revanchere sidste Grand Prix’ nederlag og tage sejren over de andenseedede.

Hjemmebanehåbene Mads Gadegaard/Sofie Røjkjær måtte se sig slået i to sæt på 20-22, 19-21 til Jeppe Søby Hansen/Kathrine Vang Rasmussen.

Søby/Vang har allerede tidligere på sæsonen vundet mixeddouble-kategorien sammen. Det var i sæsonens tredje Grand Prix, som blev spillet i Hillerød.