Badmintonphoto

Oplev verdensstjerner, den danske elite og en OL-arena til French Open 2024

January 15, 2024 08:30 Skrevet af

Den legendariske Super 750 turnering French Open bliver spillet fra d. 05-10 marts, og du har nu muligheden for at tage til Paris og støtte de danske spillere i deres vej mod det øverste podie, mens du er omringet af den parisiske charme.

 

French Open er før blevet vundet af danske spillere som Viktor Axelsen, Kim Astrup/Anders Skaarup, Jan Ø. Jørgensen og Mathias Boe/Carsten Mogensen, og i år skal turneringen spilles i den splinternye Adidas Arena, der også skal danne rammer om OL og Para-OL til sommer.

Nyd en friskbagt croissant, mens du hepper de danske spillere hele vejen til 1. pladsen.

Klik her for at se mere information om billetter til French Open 2024

Adidas Arena er lokaliseret ved Porte de la Chapelle, der ligger i den nordlige del af centrum af Paris. Arenaen er omringet af offentlige transportmuligheder som metrostationer, busser og regionaltoge, der gør det nemt at se alle Parises smukke seværdigheder, når man ikke ser verdensklasse badminton.

Paris er foruden Eiffeltårnet, Sacré-Cœur, Triumfbuerne, Notre-Dame og mange flere også kendt for byens kulinariske oplevelser og smukke parker.

 Tags: ,
Kategori: , ,