De hårdtarbejdende folk bag Sydjysk Sparrekasse Skansen er i gang med at varme op til den helt store badmintonfest, når VICTOR DM løber af stablen fra d. 07-10 februar i Sønderborg.

 

Der er lagt i kakkelovnen til den helt store badmintonfest, når Sønderborg bliver indtaget af verdensklasse badmintonspillere og badmintonglade fans, der alle glæder sig til at se, hvem der bliver de nye danmarksmestre.

Det er dog ikke kun fans og spillere, der ser frem til mesterskabet, også afdelingsdirektør i Sydjysk Sparrekasse Tonni Johannsen glæder sig til at indvie den nye bygning og at få sat Sønderborg på badmintonlandkortet.

– For os er det her mere end et DM, det er at få en badmintonfest til Sønderborg. Vi glæder os helt vildt. For det første, så bliver det godt at få testet hele bygningen af, og for første gang at få vores nye VIP-lounge i brug. Jeg glæder mig rigtig meget til Skansens VIP-lounge og hele VIP-arrangementet. Derudover så glæder vi os til summen af det hele og helt sikkert også finaledagen, som jeg ser som kronen på værket.

Køb dine billetter til VICTOR DM 2024 her

Der er indvielse i Sydjysk Sparrekasse Skansen d. 03. februar, efter en udvidelse af sportsanlægget har været i gang det seneste år, og håndværkerne arbejder på fuldt tryk for at få de nye faciliteter klar.

– Jeg er slet ikke nervøs for, at det hele nok skal nå at stå klart, men hvis du spørger vores centerleder Gerhard, så glæder han sig til at få sat strøm til det hele og se, at det virker, fortæller Tonni Johannsen.

Læs også: Nu går det løs: VICTOR LMU står for døren i Holbæk

Rundt om VICTOR DM-eventet er der blevet arbejdet for at få flere badmintonaktiviteter sat i værk. Blandt andet har Sydjysk Sparrekasse Skansen i samarbejde med jobcenter, gjort det muligt for ældre og ledige at benytte de nye faciliteter til at spille badminton hver mandag.

Parallelt med VICTOR DM vil der udover ældre og ledig-eventet også blive afholdt et skole- og efterskoleevent.

– Vi vil gerne vise, hvad vi kan hernede. Vi synes Sønderborg har noget at byde på, og i samarbejde med små og store sponsorer og cirka 250 frivillige medhjælpere, så vil vi forsøge at få skabt en god stemning. Spillerne fortjener en masse støj og larm i hallen, og det sørger vi for, siger Johannsen.