Badminton Danmarks to store 2023 arrangementer TotalEnergies BWF World Championships og Victor Denmark Open er begge nomineret til Ticketmaster Awards 2024 i kategorien Årets Sportsevent. 

2023 var et stort badmintonår med et VM på hjemmebane i Royal Arena, hvor knap 40.000 tilskuere fandt vej til København og endnu et VICTOR Denmark Open, hvor lidt over 20.000 tilskuere fandt vej til Odense. Derfor er det en stor anerkendelse at blive normineret til Ticketmaster Awards 2024 for begge events.

Køb dine billetter til VICTOR DM 2024 i dag

Udover Årets Sportsevent skal Årets Danske Koncert, Årets Danske Comedy, Årets Underholdning og Årets Festival også findes, og da vinderne bliver fundet på baggrund af stemmer fra fans, har du mulighed for at stemme på dine yndlings liveoplevelser i 2023 til og med søndag d. 04 februar.

Du kan se alle de nominerede til Årets Sportsevent og stemme på det event, du synes, der fortjener at gå med titlen som Årets Sportsevent og Ticketmaster Award-trofæet i linket nedenunder.

Stem på årets sportsevent her

Alle, der stemmer, er samtidig med i konkurrencen om at vinde 1 af 5 gavekort til en værdi af kr. 750 til Ticketmaster.