Badminton Danmark og DGI Badminton kårer hvert år Årets Ildsjæl, og i år er de nominerede Tina Broberg fra Holstebro Badmintonklub, Thomas Ahler fra Bolbro Badmintonklub og Christina Juhl Sloth fra Nivå-Kokkedal Badmintonklub.

Årets Ildsjæl er prisen for en person, der blandt andet gør en forskel for den enkelte og fællesskabet, og som bidrager til badminton i lokalområdet.

I år er de tre nominerede i kategorien Årets Ildsjæl karakteriseret af at sætte andre før dem selv og yde den ekstra indsats, der skal til.

Klik her for at se tidligere vindere af Årets Ildsjæl

De tre nominerede:

Tina Broberg (Holstebro Badmintonklub)

Tina Broberg er nomineret, da hun igennem mange år stabilt har trukket et stort læs i foreningen, som ikke ville have holdturnering og stævne, hvis det ikke var for Tina. Hun har ikke haft børn i klubben i flere år, men fortsætter indsatsen ufortrødent. Tina er ydmyg og en meget stor del af hendes indsats foregår ” uset” i kulissen og hun beder aldrig om tak eller anerkendelse. Indsatsen er rendyrket passion for sporten og klubben.

Thomas Ahler (Bolbro Badmintonklub)

Thomas er nomineret, da han igennem en lang årrække har ydet sit som formand, næstformand, træner mm. at gøre Bolbro Badminton klub til den dejlige klub den er i dag. Thomas er altid nærværende for alle de unge badmintonspillere. Selv når han er ude med sine egne børn til turnering, er der tid til fif og gode råd til klubbens andre spillere. Thomas er og har været en uundværlig drivkraft for Bolbro Badminton.

Læs også: Her er vinderne af Årets Badmintonklub, Årets Ungdomsklub, Årets Ildsjæl og Årets Badmintontræner 2023

Christina Juhl Sloth (Nivå-Kokkedal Badmintonklub)

Christina er nomineret på grund af hendes exceptionelle dedikation til klubben, selvom hun har været ude det sidste halve år med en alvorlig skade. Hendes betydningsfulde bidrag inkluderer at bringe Nivå-Kokkedals sociale medier op at køre og markant forbedre klubbens hjemmeside. Desuden er hun en uvurderlig deltager i alle klubbens arrangementer, uanset om de er rettet mod ungdom, seniorer eller veteraner. Hendes alsidighed strækker sig fra at tage sig af den ni-årige Alma til at støtte seniortrænerne med både ris og ros.

Kriterier for at vinde ”Årets Ildsjæl”

  • Er et naturligt samlingspunkt, der gør en forskel for den enkelte og fællesskabet
  • Tager og uddelegerer ansvar
  • Bidrager til mere og bedre badminton i lokalområdet
  • Repræsenterer badmintons værdier (oplevelse, glæde, udvikling og fællesskab)

Vinderne af Badminton Danmarks og DGI Badmintons fælles priser: Årets Ildsjæl, Årets Badmintontræner og Årets Badmintonklub bliver hyldet til Badmintonforum d. 2. marts 2024.

Stort tillykke til alle de nominerede.