Hvilke fire ligahold, der går videre til semifinalerne i Badmintonligaen, og hvilke hold der skal spille om nedrykning bliver afgjort i aften.

 

Glem alt om X-Factor og tag i stedet dit bland-selv-slik med ned i badmintonhallen, der er nemlig lagt op til en intens og vigtig fredag aften for flere af ligaholdene, når sidste runde af grundspillet i Badmintonligaen skal afholdes.

Se stillingen i Badmintonligaen her

Ekstra spændende bliver det for Værløse og Aarhus AB, der møder hinanden på Værløses hjemmebane. De to hold ligger nederst på pointtavlen og for at blive i ligaen til næste sæson, skal de kæmpe om ikke at spille om nedrykning. Hvert et point kommer til at have betydning for holdenes fremtid i ligaen, og der er derfor lagt op til en vild ligarunde.

Der er også tale om en magtkamp, når de to tophold Højbjerg/Via Biler og Skovshoved i aften står overfor hinanden på Højbjergs grønne baner. Med lige mange point kæmper de to hold om at komme ud af grundspillet som nummer 1 på pointtavlen. Topholdet er nemlig førstevælger på, hvem af 3. og 4. pladsen de gerne vil møde til semifinalerne.

Klik her og få overblik over alle kampe i Badmintonligaen

Vendsyssel har placeret sig solidt på pointtavlen og ligger i skrivende stund nummer 3. I aften møder de Gentofte, der ud fra pointtavlen gør Vendsyssel til storfavoritter. Men med landsholdsspillere som Christine Busch og Rasmus Kjær og erfarende ligaspillere samt en hjemmebanefordel har Gentofte gode muligheder for at give hård modstand til det nordjyske hold.

Der bliver især kæmpet om en semifinaleplads hos de sidste fire ligahold, der ikke ligger langt fra hinanden på pointtavlen. Her er der faktisk mulighed for at komme ind på en fjerdeplads for både RSL ODENSE OBK, Hvidovre, Solrød Strand og Team Skælskør-Slagelse.

Team Skælskør-Slagelse møder i aften Solrød Strand og RSL ODENSE OBK møder Hvidovre. Her er det især vigtigt for TSS at bibeholde deres plads på pointtavlen, da RSL ODENSE OBK står klar til at overtage deres plads.

Alt kan ske i aften, og hvordan pointtavlen ser ud efter aftenens opgør må vi vente på i spænding.

 

Aftenens kampe

18:30 RSL ODENSE OBK – Hvidovre. Lokation: OBK-hallen

18:30 Gentofte – Vendsyssel. Lokation: GBK Hallen 1-4

19:00 Solrød Strand – Team Skælskør-Slagelse. Lokation: Solrød Idrætscenter

18:30 Højbjerg/Via Biler – Skovshoved. Lokation: NES Arena 4-7

19:00 Værløse – Aarhus AB. Lokation: Værløsehallerne