Der er netop blevet åbnet for tilmelding til to af sæsonens store højdepunkter for ungdomsspillere, nemlig VICTOR DMU og VICTOR UDM. Ved at deltage i disse mesterskaber er du tættere på at få adgang til at tilmelde dig Badminton Danmarks helt nye Asientur 2024.

 

To af sæsonens højdepunkter står snart for døren. ’Danmarks Mesterskaberne for Ungdomsspillere’, DMU, i Nyborg for breddespillere den 5.-7. april og ’Ungdoms Danmarks Mesterskaberne’, UDM, i Brøndby Hallen for E-spillere den 12.-14. april.

Klik her for at tilmelde dig og læse mere om VICTOR DMU og VICTOR UDM

DMU flytter fra Grindsted til Nyborg, og her har den lokale badmintonklub forberedt sig længe på at få besøg af over 1200 deltagere, som forventeligt deltager i mesterskaberne. Der venter helt sikkert mange deltagere en stor oplevelse både med masser af fjer og masser af sideaktiviteter i løbet af de tre dage.

Det samme gør sig gældende til UDM. Her lægges der 16 grønne baner i Brøndby Hallen, som er med til at skabe en unik badmintonramme og -stemning.

Deltager du i to af vores store landsdækkende mesterskaber VICTOR DMU, VICTOR UDM, VICTOR LBS og/eller DENMARK JUNIOR, kan du få adgang til at tilmelde dig en skræddersyet tur til Asien, hvor du blandt andet kommer med på træningslejr hos det thailandske ungdomslandshold.

Klik her for at læse mere om Badminton Danmarks Asientur

Husk, at det stadig er en samlet pris for at spille både single, double og mix. Så find en klubkammerat eller to og tag på tur til Nyborg og få årets fedeste badmintonoplevelse.

Invitationerne er sendt ud og tilmeldingen er åbnet på BadmintonPlayer. Her kan du læse mere om de to mesterskaber.

Tilmeldingsfristen for begge turneringer er torsdag den 21. marts, så det er tilmeldingsniveauet på denne dato, som er afgørende for, hvor du kan deltage.

Det er kun tilladt at tilmelde sig den ene af disse to mesterskaber.

Har du spørgsmål til VICTOR DMU, VICTOR UDM eller Badminton Danmarks Asientur, kan du skrive til event@badminton.dk.