Badminton Danmark

Bliv klar til weekendens VICTOR DMU 2024

April 3, 2024 15:00 Skrevet af

Nyborg Badmintonklub åbner dørene for dette års VICTOR DMU, som spilles i 15 haller.

 

I denne weekend går det løs ved Danmarks Mesterskaberne for Ungdomsspillere (DMU), som afholdes i samarbejde mellem Badminton Danmark, DGI Badminton og Nyborg Badmintonklub.

Læs mere om VICTOR DMU her

Mesterskaberne gælder for alle U9-, U11-, U13-, U15-, U17- og U19-spillere, der ikke spiller i den bedste række. Alle kæmper de om at kunne kalde sig danmarksmester i sin række. Men DMU handler i lige så høj grad om det sociale med muligheden for at overnatte med sine kammerater eller danne nye venskaber på kryds og tværs af klubberne.

VICTOR DMU plejer at være et af sæsonens store højdepunkter for ungdomsspillerne, og det plejer at kunne aflæses i deltagerantallet. Cirka 1500 spillere fra over 100 danske klubber, der tilsammen spiller flere end 3500 kampe i løbet af turneringens tre dage plejer VICTOR DMU at kunne byde på.

Det er første gang, at VICTOR DMU afholdes i Nyborg. I år afholdes mesterskaberne fra 5.- 7. april i 15 forskellige haller i og omkring Nyborg.Tags: , , , ,
Kategori: , , , ,