Turneringer - Holdturnering - Nationale holdmesterskaber - Lars Møller - DIF - Badmintonligaen - Guldkampen - Badmintonligaen - Ligafinalen - Ligafinale - guldmedaljer - medaljer - Final 4 - DIF - RSL Final 4 -
Lørs Møller, Badminton Danmark

Badmintonligaens bronzekamp afvikles ikke

April 18, 2024 09:15 Skrevet af

Team Skælskør-Slagelse har meldt afbud til bronzekampen den 7. maj mod Vendsyssel.

 

Grundet uforudsete økonomiske vanskeligheder har Team Skælskør-Slagelse set sig nødsaget til at melde afbud til Badmintonligaens bronzekamp, som skulle afvikles den 7. maj i Arena Nord mod Vendsyssel.

Derfor spilles bronzekampen anno 2024 ikke, og Vendsyssel tildeles årets bronzemedaljer.

– En bronzekamp i Badmintonligaen er en god begivenhed for sporten, tilskuere, sponsorer, klubber og spillere, og derfor er vi naturligvis ærgerlige over den manglende afvikling af årets bronzekamp. Med afsæt i reglementet for DH-turneringen, har vi fra Badminton Danmarks administration videresendt TSS’ mail med begrundelse for afbuddet til holdturneringsudvalget, som på den baggrund vil drøfte om der er basis for at tage TSS’ afbud op som en sag, udtaler Badminton Danmarks direktør Kristian Pinderup Langbak.

Læs også: Nu begynder billetsalget til VICTOR Ligafinalen

Holdturneringsudvalget forventes at drøfte afbuddet onsdag i næste uge.

Badminton Danmark afventer holdturneringsudvalgets beslutning før eventuelt yderligere udtalelser om den manglende afvikling af årets bronzekamp i Badmintonligaen.Tags: , ,
Kategori: , , , , ,