Badmintonphoto
Badmintonphoto

Cathrine Rosengren er klar til finalen ved Spanish Para Badminton International: – Jeg er så glad og stolt

April 20, 2024 17:09 Skrevet af

Rosengren har nok en gang vist sit tårnhøje niveau, og er nu klar til finalen i Spanien efter en velspillet semifinale i tre sæt.

 

– Jeg er mega glad. Jeg er simpelthen så glad, og jeg synes, at jeg spiller en fantastisk kamp. Jeg er så glad og stolt over den måde, jeg håndterede kampen på, sagde en stolt Cathrine Rosengren efter dagens semifinale.

Klik her for det fulde overblik over lørdagens semifinaler

I denne uge løber turneringen Spanish Para Badminton af stablen i Vitoria-Gasteiz i Baskerlandet. De bedste para-spillere er samlet i det nordlige Spanien, og blandt dem er vores egen Cathrine Rosengren. 

Læs også: Cathrine Rosengren vinder bronze ved Para-VM 2024

Rosengren vandt tidligere på året bronze ved VM, og har de seneste år vist sig som en af sportens helt store navne. Lørdag eftermiddag skulle hun forsøge at spille sig i finalen mod indiske Thulasimathi Murugesan. De to dygtige damesingler har mødt hinanden to gange forinden dagens kamp, begge tilfælde er endt med indisk sejr. 

Cathrine Rosengren lod sig ikke påvirke af den kedelige statistik mod inderen, og spillede et formidabelt første sæt, som hun vandt med 21-14. I andet sæt vendte Murugesan kampens momentum og udlignede med cifrene 13-21. Cathrine Rosengren genvandt momentum og sad tungt på initiativ og spil i tredje sæt, og hun kunne spille sig i finalen på fornemmeste vis med cifrene 21-11.

– I andet sæt får jeg lidt en sløv start, og jeg kommer tilbage til det spil, jeg skal spille mod slutningen af andet sæt. Det giver mig en masse selvtillid og tro på, at det er det, der skal til. Samtidig starter jeg tredje sæt, på den side jeg havde i første, som er den gode side i hallen, og jeg får noget ro i det, og jeg kan trykke igennem, sagde Rosengren om dagens kamp.

– Den helt store faktor i dag er min mentale tilstand. Jeg bevarer roen hele vejen igennem, jeg lader mig ikke blive frustreret. Jeg tror på mig selv, og det er virkelig det, der er det vigtigste, fortalte Cathrine Rosengren om det mentale aspekt af dagens semifinale. 

Sæsonen 2024 har som nævnt allerede budt på store resultater for Rosengren, og i morgen venter en finalekamp mod endnu en dygtig indisk modstander i Manisha Ramadass. De to har mødt hinanden seks gange før, og ved alle seks gange har Ramadass vundet dog ved flere lejligheder i lange tætte kampe i tre sæt.

Klik her for morgendagens kampprogram

– Jeg glæder mig meget, det bliver en rigtig spændende kamp. Jeg har mødt hende mange gange før, og spillet mange gode kampe mod hende. Jeg står et godt sted fysisk og spillemæssigt, jeg har trænet godt og hårdt det sidste halve år, og det kan jeg se på banen, sagde Cathrine Rosengren afslutningsvis. 

 

Hvis du vil følge Rosengren og de andre finalister ved årets Spanish Para Badminton International, så bliver der livestreamet fra banerne på Badminton Spains Youtube-kanal.Tags: , , , ,
Kategori: , , ,