Badminton Danmark

Badminton Danmark søger en initiativrig, aktiv og selvstændig eventmedarbejder, som kan være med til at gøre EM2025, DENMARK OPEN, VMHOLD2026, og en række andre større og mindre begivenheder i Danmark til en bragende succes de kommende år.

Læs stillingsopslaget her

Vi håber, at du har lyst til at være en del af teamet til de store internationale events og i vores dagligdag med badminton.

Du skal sende din ansøgning på mail til event@badminton.dk. Er du interesseret, skal vi have din ansøgning mærket ”EVENT” efterfulgt af ”dit fulde navn” i emnelinjen senest d. 21. juni 2024. Samtaler holdes muligvis løbende, så send gerne ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse gerne pr. 1. september 2024.

Har du behov for at høre lidt mere om konkrete opgaver, kan du kontakte Eventmedarbejder René Jeppesen på mobil 25 67 33 59.