Badminton Danmark

Reglementsændringerne til den kommende sæson er klar. Som vanligt vil der med afsæt i blandt andet henvendelser fra klubber, spillere, kredse, landsdele og andre være foretaget ændringer og justeringer i diverse reglementer til den nye sæson. Få overblikket over, hvilke reglementer der er sket ændringer i her.

Reglementerne har været igennem en proces, hvor blandt andet flere parter har haft mulighed for at kommentere og komme med input, Badminton Danmarks lovudvalg har haft dem til gennemsyn, og så har Badminton Danmarks samt DGI’s administration også arbejdet med dem.

Klik her for at købe billetter til VICTOR DENMARK OPEN

Vi håber, at du vil tage dig tid til at kigge de opdaterede reglementer igennem, som er relevante for dig. Så kan vi i fællesskab begynde den nye sæson med samme forståelse af, hvordan vi skal spille, og hvilken potentiel betydning ændringerne kan have for dig, dine spillere og din klub.

Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig at finde ændringerne til den 2024/2025-sæsonen. Når du åbner reglementerne, vil ændringerne være markeret med ’grøn farve’. På den måde skal du ikke nødvendigvis læse hele reglementet igennem.

Disse reglementer er der indtil videre foretaget justeringer og ændringer i forud for 2024/2025-sæson:

– Fælles reglement for ungdomsholdturneringen 2024-2025

– Holdturneringsreglement for badminton i Danmark (DH-reglementet)

– Reglement for Rangliste 2024-2025

– Reglement for Individuelle Turneringer (2024-2025)

– Reglement for Danske Mesterskaber for Ungdomshold (DMU Hold)

– Reglement for DM for seniorer

– Reglement for Grand Prix Circuit

Reglementerne kan du også finde ved at trykke på Love & regler i topmenuen.

I visse tilfælde vil det være nødvendigt at justere i et reglement i løbet af sæsonen. Sådan har det altid været, og fremadrettet vil også disse ændringer kunne følges i selve reglementet, hvor ændringer undervejs i en sæson markeres med ’blå farve’.

Både ændringer op til sæsonstart og eventuelt betydende ændringer i løbet af en sæson, vil vi fremadrettet også kommunikere via eksempelvis mails til relevante modtagere i BadmintonPlayer og eventuelt på vores hjemmeside, hvis det vurderes at have bred relevans. Det var netop tilfældet med de ændringer, der pludselig opstod omkring ”spin-serven” i forrige sæson.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv eller ring endelig til os på faq@badminton.dk og 70605076, når vi er tilbage fra sommerferie i uge 30.

Vi glæder os til den nye sæson.