Titelaspiranter i clinch og drabelige i opgør på tværs af tabellen prægede sæsonens tredje runde i Badmintonligaen

Tirsdag aften stod en intens tredje runde for døren i Danmarks bedste badmintonrække, og de mange dygtige hold skuffede ikke, i hvad der skulle vise sig at blive en dramatisk runde på tværs af det ganske land.

Vil du se de danske spillere og resten af verdensstjernerne i aktion? Køb billetter til VICTOR DENMARK OPEN 2024 her

RSL ODENSE OBK – Gentofte: 8-1

Fynboerne og københavnerne ligger forinden aftenens opgør på en delt syvendeplads med fem point hver især. Et sæts forskel udgør den eneste lille difference de to hold imellem, da Gentofte har vundet fjorten sæt mens OBK har vundet tretten. Ingen af de to hold har endnu vundet en holdkamp i den nye sæson, det skulle der med sikkerhed laves om på tirsdag aften.

RSL ODENSE OBK tager sæsonens første sejr, da de tirsdag aften slår gæsterne fra Gentofte med hele 8-1. Resultatet kan synes noget misvisende i forhold til hvor tæt en holdkamp de fremmødte i OBK-hallen var vidne til. Hele syv af aftenens ni kampe skulle afgøres i tre sæt. En af de intense tre-sæts afgørelser stod mellem Søren Hald og Victor Kaufmann. Her kunne Søren Hald sikre OBK en sejr med cifrene 13-21, 22-20, 21-17.

Vil du spille badminton? Så klik her og find en klub nær dig

Hvidovre – Højbjerg/Via Biler: 4-5

Ved siden af Bredalsparken og Grenhusenes forstadsidyl vest for København ligger HBC-Hallen, og her tager Hvidovre hjemme imod de forsvarende mestre fra Højbjerg/Via Biler. Aarhusianerne er startet som lyn og torden og troner på ligaens førsteplads, mens Hvidovre efter to tætte kampe med en enkelt sejr ligger nummer seks forinden aftenens kamp.

Nok engang må Hvidovre se sig slået snævert med 4-5 på hjemmebane til et af topholdene. Sidste runde led man det tætte nederlag til sidste års sølvvindere fra Skovshoved, og denne gang kan Højbjerg Via/Biler rejse hjem med en sejr. I en intens affære krævede det blandt andet en sejr fra landsholdsstjernen Line Kjærsfeldt, der slog en ellers velspillende Anna Siess Ryberg i tre intense sæt med cifrene: 21-11, 10-21, 21-15.

Team Skælskør-Slagelse – Skovshoved: 2-7

To stjernespækkede mandskaber med titel-drømme tørner sammen i Skælskør Badminton Center, hvor vi med sikkerhed bliver et ubesejret mandskab fattigere i Badmintonligaen, når disse to sværvægtere krydser klinger.

Skovshoved sætter på overbevisende vis en stopper for Team Skælskør-Slagelses sejrsstime. Københavnerklubben vinder tredje kamp på stribe i en pragtpræstation, hvor TSS bed fra sig i flere af kampene, heriblandt tre kampe i tre sæt hvor de to blev vundet af hjemmeholdet. En af de fornemme sejre der sikrede Skovshoved sejren kom fra herredoublen Joel Eipe/Mads Christophersen, der slog Søren Toft Hansen/Mark Caljouw i to sæt 21-7, 21-18.

Her kan du få overblikket over kampene i grundspillet

Aalborg Triton – Vendsyssel: 0-9

Oprykkerne fra Aalborg tager hjemme imod de nordjyske naboer fra Vendsyssel. Aalborg Triton har haft en svær start på tilværelsen i Badmintonligaen. Klubben fra “Nordens Paris” har nul point, to vundne sæt af 38 mulige og en score på 0-18, og i aften venter endnu en stor udfordring. Vendsyssel var i semifinalen i fjor, og vendelboerne er startet forrygende med to sejre og en foreløbig fornem andenplads i ligaen.

Aalborg Triton lider nok et 0-9 nederlag, men denne gang yder de større modstand i flere af kampene, og gav underholdning for alle pengene til de fremmødte på Vester Mariendal Skole. Blandt de tætte kampe var en høj intens affære i tre sæt mellem ungdomslandsholdsspiller og UDM-vinder Kajsa van Dalm og den amerikanske olympiske stjernespiller Beiwen Zhang. Sidstnævnte vandt med cifrene: 21-16, 20-22, 21-6.

Solrød Strand – Værløse: 6-3

Solrød Strand tog en flot sejr ude mod Gentofte i sidste runde, og nu venter endnu en modstander fra Storkøbenhavn, når Værløse gæster Solrød Idrætscenter. Værløse er endnu uden sejr efter de to første runder, dog mod to af ligaens stærkeste modstandere i TSS og Vendsyssel. Skal Værløse sikre første sejr i den nye sæson, eller bygger Solrød Strand videre på sidste rundes flotte sejr?

Solrød Strand sikrer sig anden sejr i streg med en fornem 6-3 sejr over gæsterne fra Værløse. Blandt de mange velspillede opgør i Idrætscenteret stod Sarah Frederikke Vishart for den mest nervepirrende af aftenens Solrød sejre, da hun skulle bruge tre sæt mod Laura Fløj Thomsen. Sarah Frederikke Vishart vandt aftenens 2.damesingle-kamp med cifrene: 18-21, 21-15, 23-21.

Aftenens resultater sender Vendsyssel på førstepladsen som nyt førerhold i Badmintonligaen med fire point ned til Højbjerg Via/Biler.