Prisvindende VIP-oplevelse vender tilbage ved VICTOR DENMARK OPEN 2024

af | okt 2, 2024



Ved BWFs World Tour Host Awards i fjor vandt Badminton Danmark en fornem pris for bedste VIP-oplevelse på World
Touren. De mange goder ved VIP-billetter vender tilbage igen i år i uge 42, og du kan stadig nå at sikre dig billet.

– Vi er rigtig glade og stolte over, at BWF anerkender vores VIP-setup med den her pris. Vi går meget op i at give vores tilskuere til VICTOR DENMARK OPEN en unik badmintonoplevelse, og at BWF vurderer, at vi giver den bedste VIP-oplevelse på hele World Touren, varmer selvfølgelig. Men vi er stadig ambitiøse, og vi vil også fremadrettet gøre os umage med at løfte den samlede oplevelse for både publikum, spillere og officials til VICTOR DENMARK OPEN, siger Brian Bach Moesgaard, eventchef i Badminton Danmark i januar efter prisuddelingen i den malaysiske hovedstad Kuala Lumpur.

Vil du se de danske spillere og resten af verdensstjernerne i aktion? Køb billetter til VICTOR DENMARK OPEN 2024 her

Best VIP Experience and Hospitality. Således lyder den fine hæder Badminton Danmark modtog for den fede og ekstravagante VIP-oplevelse, der er til rådighed ved VICTOR DENMARK OPEN i Odense. VIP-gæster kan nyde godt af flere forskellige goder og særlige muligheder, som blandt andet god mad, lækre snacks og kolde drikkevarer for ikke at forglemme de bedste pladser i huset.

– Vi er stolte af endnu engang, at kunne præsentere det BWF har kåret som den bedste VIP-oplevelse på World Touren. Vi glæder os til at byde velkommen til de mange glade gæster i Odense og kunne tilbyde dem en forrygende uge med den bedste ekvipering, og det bedste spil vores sport kan tilbyde, fortæller Brian Bach Moesgaard om årets VIP-oplevelse ved VICTOR DENMARK OPEN.

Der er stadig få billetter både til VIP-loungen og til de forrygende pladser i Jyske Bank Arena, så skynd dig at klikke ind på dette link og sikre dig din billet til den bedste badminton oplevelse på World Touren.