Bliv landsholdssponsor for Senior-landsholdene

Danmark er i skrivende stund verdens fjerdestærkeste badmintonnation og den klare etter i Europa.

 

Som samarbejdspartner og sponsor for det danske badmintonlandshold bidrager I til, at Danmark forbliver i den absolutte verdenselite, samt at vi kan tilbyde badmintonoplevelser for tusindvis af mennesker rundt omkring i landet.

For os handler sponsering om engagement i vores passion. Vores passion er badminton.

Badminton Danmark tilbyder mange forskellige metoder til et frugtbart engagement, hvor begge parter gensidigt får opfyldt en række målsætninger. Vores metoder og tilbud tilpasses individuelt den enkelte sponsors behov og ønsker.

Vores mange forskellige platforme kan benyttes som et aktivt led i for eksempel en virksomheds markedsføring, både nationalt som internationalt, og over for forskellige segmenter eller målgrupper.

Ved at støtte optimale vilkår for badmintonsporten og det danske landshold tilbyder vi en række eksponeringsmuligheder til gavn for kommunikation med jeres ”target audience”.

Badminton rækker ud til både mænd, kvinder, piger og drenge, og sporten har et kæmpe globalt fokus i blandt andet Kina, Indien, England m.fl.

 

Med jeres sponsorat får I blandt andet mulighed for at opnå merværdi i form af:

Global og national medieeksponering, deltagelse i erhvervsfremstød med Badminton & Business, netværksarrangementer med højt professionelt niveau samt unikke badmintonoplevelser i hele verden og Meet & Greet med landsholdet.

Hvorfor badminton?

  • Badminton er en familiesport.
  • Badminton rækker ud til en lige andel af kvinder og mænd.
  • Badminton er en global sportsgren med kæmpe fokus i Asien, specielt Indien, Kina m. fl.
  • Ved seneste OL blev badminton kåret som verdens største sportsgren.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om mulighederne for at få et individuelt tilpasset sponsorat til jeres ønsker og behov.

Kontakt
Jesper Larsen
Sales manager
E-mail: jela@badminton.dk
Tlf.: +45 61 93 16 32