Polski Związek Badmintona

U17-landsholdet vinder komfortabelt gruppen og er EM-kvartfinaleklar

August 31, 2019 21:56 Skrevet af

Det danske U17-landshold red lørdag videre på sejrsbølgen ved EM for årgangen. Med to komfortable landsholdstriumfer over henholdsvis Polen og Litauen, 4-1 og 5-0, vinder Danmark gruppespillet i sikker stil og er nu klar til kvartfinalen. – Når vi stepper op, så står vi stærkt, siger U17-landstræner Frank Larsen. 

 

5-0, 4-1 og 5-0.

Så overlegent har det danske U17-landshold lagt fra land ved EM i Polen, som begyndte fredag med sikker sejr over Bulgarien.

Læs også: U17-landsholdet får drømmestart på EM: Vinder 5-0

Lørdag blev det henholdsvis hjemmeholdet fra Polen og dernæst Litauen, som fik ørerne i den danske U17-maskine.

– Alt i alt er jeg meget tilfreds med dagen. Vi møder god udfordring imod Polen, både på og udenfor banen i form af masser og larm og opbakning, og mærker samtidig, at hvis vi falder lidt i niveau, så kan vi godt blive udfordret. Omvendt så bliver det også klart, at vi står stærkt, når vi stepper op, og at vi formår at vise karakter, når vi mærker presset sammen. Så overordnet set har det været en god dag med nogle gode sejre, siger U17-landstræner Frank Larsen.

Se resultaterne fra alle de danske kampe her

Mens litauerne ikke fik et ben til jorden imod danskerne, som lukkede samtlige kampe på 20 minutter eller derunder, nåede landstræneren næsten at blive nervøs i opgøret med hjemmebaneholdet, Polen.

– Vi vidste godt, at Polen stod med en dygtig damesingle, og efter at vi havde tabt den første kamp i opgøret, og Mads (Juel Møller, red.) var ude i et tæt første sæt, blev jeg lidt shaky. Men efter Mads fik styr på det, udraderede vi stort set resten, og især herre- og mixeddoublen viste vi uden slinger, at vi er bedre. Det var gode lærepenge mod Polen og en god holdkamp alt i alt, siger Frank Larsen.

Se alle resultater fra opgøret med Polen her

Efter de tre sikre gruppespilssejre og en klar plads som etter i gruppen er de unge danske fjertalenter nu klar til kvartfinalen, som venter mandag. Hvem modstanderen bliver her, vides dog først sent søndag, når de resterende gruppespilskampe er færdigspillet. Eftersom det unge landshold allerede har spillet sine tre gruppekampe, har spillerne søndag lejlighed til at forberede sig på kvartfinalen.

– Vi skal have en god træningssession i morgen over middag. Nogle af spillerne blev tilpas udfordrede i navnlig opgøret med Polen i dag, mens flere af dem, som spillede kampen imod Litauen især vil have godt af en træning med god knald på i morgen, fortæller Frank Larsen.

Kvartfinalen forventes at blive spillet mandag formiddag, og i fald Danmark vinder, spilles semifinalen mandag eftermiddag eller aften.

Husk, at du kan følge alle de unge danske stjerners kampe live på Badminton Europes YoutubekanalTags: , ,
Kategori: , , , , ,