Badmintonphoto

Grand Prix Circuit: Unge stjerner stjæler showet i Aarhus

September 1, 2019 17:00 Skrevet af

Flere unge spillere landede de øverste podiepladser ved første udgave af Grand Prix Circuit i weekenden i Aarhus AB. – Fint setup og udmærket niveau, lyder det fra Amalie Magelund Krogh, som blev dobbelt sejrherre i smilets by. 

 

Første omgang Grand Prix Circuit er fløjtet af oven på turneringskonceptets debut i Aarhus AB henover weekenden, hvor det i flere kategorier blev de unge stjerner, som løb med sejren.

En af dem var den nyligt hjemvendte VM-debutant Amalie Magelund Krogh (Greve), som formåede at tage øverste podieplads i både mixeddouble og damedouble med henholdsvis Mikkel Mikkelsen (Værløse) og VM-meddebutanten Freja Ravn (KMB2010).

– Det var min og Mikkels første turnering sammen i mixeddouble, så vi ville rigtig gerne have nogle kampe i benene, og det gik jo rigtig godt. I damedouble gik Freja og jeg også efter sejren, og bortset fra et lidt sløjt første sæt i semifinalen (mod Amalie Schulz/Christine Busch, red.) havde vi ret godt styr på det og holdt et godt niveau, siger 19-årige Amalie Magelund Krogh og uddyber om sit førstehåndsindtryk af det nye turneringskoncept:

– Overordnet synes jeg, at turneringen havde et udmærket niveau. Der er selvfølgelig nogle damedouble-konstellationer, som kunne have gjort turneringen endnu stærkere og det samme i mixeddoublekategorien, som ikke desto mindre var ok stærk. Derudover var det et rigtig fint setup og fedt med en opvarmningsbane til rådighed, siger den dobbelte vinder.

Læs også: Grand Prix Circuit: Første udgave af fornemt turneringstiltag udkæmpes i weekenden 

Mixeddoublefinalen stod mellem Magelund/Mikkelsen og Mai Surrow/Mathias Thyrri (Værløse). Kampen blev afgjort i to tætte sæt, der endte 22-20, 21-17 i førstnævntes favør.

Damedoublerækken vandt den unge VM-konstellation på mere komfortabel vis med cifrene 21-10, 21-11 over Marie Louise Steffensen (Højbjerg)/Claudia Paredes (Skovshoved).

Læs også: – Han har et riv af en anden verden: Se spillernes doublefavoritter til Grand Prix Circuit 

Også i damesingle var det et 19 år ungt, men efterhånden også velkendt ansigt, som endte til tops. Med cifrene 21-14, 21-14 tog UVM-sølvvinderen Line Christophersen (Gentofte) finalesejren over 18-årige Sophia Grundtvig (Skovshoved).

I herresingle blev det tilsvarende en Christophersen, som løb med sejren. 22-årige Mads Christophersen (Gentofte) sikrede sig nemlig Aarhus-titlen oven på en 22-20, 21-6-sejr i finalen mod hjemmebanespilleren David Kim Kristensen.

Herredoublekategorien blev vundet af hjemmebanekonstellationen Kasper Antonsen/Philip Seerup, som efter tre sæt overmandede de to finalemodstandere Mikkel Mikkelsen/Jeppe Bay Madsen med cifrene 21-17, 13-21, 21-14.

Se alle resultater fra turneringen i Aarhus her

Næste Grand Prix Circuit-turnering spilles i Skovshoved fra 11.-13. oktober.

Du kan læse mere om Grand Prix Circuit her.Tags: , ,
Kategori: , ,