De danske U17-spillere fortsætter fejlfrit ind i det individuelle EM

September 3, 2019 21:11 Skrevet af

Tirsdag tog de danske U17-landsholdsspillere først guldet i EM for hold og fortsatte dernæst ufortrødent videre til den individuelle del af mesterskaberne. Seks overlegne sejre blev det til på førstedagen. – Det har været en lang og begivenhedsrig dag for spillerne, siger U17-landstræner Frank Larsen. 

 

Der var ikke meget tid til at hvile på de gyldne laurbær, efter U17-landsholdet tirsdag formiddag vandt EM for hold.

Allerede få timer efter, at de danske spillere og trænere tonsede sammen til jubel og sejrsråb oven på EM-finalen mod Serbien, gik den individuelle EM-turnering nemlig i gang.

– Vi vidste godt, at det ville blive en lang dag, og at vi skulle omstille os til en ny turnering rigtig hurtigt. Derfor har omstillingen fra euforien og glæden over at vinde holdturneringen og videre til at skulle præstere igen også været et fokuspunkt for os. Vi har talt med spillerne om det, og dem, der spillede, håndterede det alle rigtig godt, siger U17-landstræner Frank Larsen og tilføjer:

– Nu har spillerne også brug for hvile efter en stor og begivenhedsrig dag for dem, som heldigvis ikke bød på de store problemer i de første opgør i den individuelle turnering.

Læs også: U17-landsholdet er Europas bedste: Guld til de danske drenge og piger 

Samtlige seks kampe med dansk deltagelse tirsdag gik på overlegen vis dansk vej og blev afgjort i to sæt med 15 point som højest antal afgivne af slagsen i hvert sæt.

Både Christopher Vittoriani/Mette Werge og Christian Faust Kjær/Clara Løber spillede to kampe, som de vandt uden gnidninger. Derudover vandt Anna Ryber overlegent sin første single, ligesom William Kryger Boe/Emilia Nesic dominerede deres modstandere.

Mens tirsdagen primært stod i mixeddoublernes tegn, bliver onsdag i højere grad præget af singlerne og doublerne.

– Vi har nogle kampe i morgen, som kan blive spændende, men det store overblik har jeg ikke lige nu efter en lang dag, lyder det fra Frank Larsen omkring klokken 21, kort efter dagens sidste opgør og altså 12 timer efter finalelandskampens start.

–  Men jeg ved, at Vittoriani møder den fjerdeseedede serber i sin første herresingle, så det skal nok blive spændende. Vi er klar til det, der kommer, siger U17-landstræneren.

Første kamp onsdag skydes i gang klokken 09.00, og sidste danske konstellation på banen spiller omkring klokken 19.30. Der er med andre ord rig mulighed for at få set de danske guldspillere i individuel aktion. Følg med på Badminton Europes Youtube kanal, som du kan tilgå ved at klikke her.Tags: ,
Kategori: , , , , ,