Forsvarende vinder af Thailand Para-Badminton International, danske Cathrine Rosengren, er finaleparat i Bangkok. Det står klart, efter hun fredag formiddag snuppede en fornem semifinalesejr. – Jeg føler, at jeg kan spille frit i morgen, siger den unge finalist. 

Cathrine Rosengrens optakt frem mod Thailand Para-Badminton International kunne mildt sagt have været bedre. Siden VM i august og frem til begyndelsen på turneringen i Thailand rørte hun ikke en ketcher.

Alligevel er den 20-årige dansker nu klar til at forsvare sin titel i finalen, efter hun fredag formiddag vandt semifinalen over Kaede Kameyama fra Japan med cifrene 21-12, 21-13.

Læs også: Cathrine Rosengren sikkert i semifinalen i Thailand

Selv om hun mærkede en smule til knæet under og efter kvartfinalen torsdag, var hun ikke generet af det i semifinalen, fortæller hun.

– Jeg havde lidt ondt i knæet under træning i går eftermiddag, så jeg var lidt nervøs for semifinalekampen i dag. Men det gik faktisk rigtig fint. Jeg mærkede det slet ikke i dag, siger Cathrine Rosengren.

Læs også: Cathrine Rosengren vinder VM-bronze 

I finalen mod hun sin japanske ærkerival, Ayako Suzuki, som hun endnu ikke har haft held med at overmande.

– Jeg har spillet imod Suzuki et par gange nu, så jeg ved nogenlunde, hvordan jeg i hvert fald ikke skal spille hende. Det håber jeg at kunne drage fordel af i morgen, siger Rosengren, som forventer at kunne spille finalen uden pres.

– På baggrund af optakten til turneringen i lyset af mine problemer med knæet har jeg ikke haft de store forventninger, så jeg føler egentlig, at jeg kan gå ind og spille frit i morgen. Det er egentlig meget rart, fordi det vigtigste for mig i opgøret med Suzuki er ikke nødvendigvis at vinde, men snarere at gøre det så godt, jeg nu kan og frem for alt blive klogere på, hvordan hun skal spilles, frem mod PL (de Paralympiske Lege, red.)

Danskeren forventes allerede at skulle i kamp omkring klokken fire natten til lørdag.

Se finaleprogrammet for Thailand Para-Badminton International 2019 her