Der venter gigantopgør af øverste skuffe fra første time af DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR, som begynder tirsdag morgen. Bliv klogere på programmet for de to første dage her, hvor vi skyder et par bombastiske kampanbefalinger af sted.

 

Kamprækkefølgen for de to første dage af DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR er faldet på plads, og i den anledning tillader vi os at sende et par anbefalinger af sted til kampe, der bare skal ses. Dem venter der glædeligvis en række af både tirsdag og onsdag, hvor titanopgørene nærmest står i kø i Odense.

Læs også: Barsk dansk lodtrækning til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

 

Tirsdag

09.00:  Mægtig mixeddouble fra morgenstunden og 75 procent gentagelse af VM-finalen

I første kamp på bane 1 tirsdag får tilskuerne fornøjelsen af ingen mindre end verdensetterne og de dobbelt forsvarende verdensmestre Zheng Siwei/Huang Yaqiong i kamp. Parret, der desuden kommer som forsvarende mestre ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, står over for selvsamme herre, som de også gjorde i VM-finalen i Basel i august, Dechapol Puavaranukroh fra Thailand. Ulig VM-finalen spiller den thailandske herre sammen med en ny makker, Puttita Supajirakul, som ligger nummer 19 i verden i damedouble.

Ca. 13-14: VM-bronzetager møder kinesisk legende

Ikke længe efter frokost står den på proper international herresingle, når den levende legende Lin Dan møder VM-overraskelsen fra Indien, Sai Praneeth B., som i august landede bronze i Basel.

Ca. 18-19: Verdensklasse herresingle med dansk revanchejagt

Udfordringen har været tung for Jan Ø. Jørgensen de seneste gange, han har stået over for verdenssekseren Jonathan Christie. Både ved Japan Open og VM i sommer gjorde indoneseren en ende på danskerens videre deltagelse. Forhåbentlig kan Jørgensen ændre på statistikken tirsdag aften i Odense, hvor opbakningen efter alt at dømme kommer danskeren til gode.

Ca. 19-20: Fremadstormende dansk double møder højtrangerede kinesere

Mathias Boe/Mads Conrad-Petersen har haft et forrygende forår og en stærk sommer, hvor de flere gange er lykkedes med at besejre kineserne Cheng Kai Han/Hao Dong Zhou. Tirsdag aften står de igen over for de to verdenssyvere, og vi krydser fingre for, at de to erfarne danske doublespillere efterhånden har styr på opskriften på sejr.

 

Det skal siges, at ovenstående blot er et udsnit af de mange storstilede kampe, som venter på førstedagen af DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR. Du kan se hele programmet for tirsdagen i Odense her.

 

Onsdag

Ca. 10.30-11.30: Forsvarende damesinglevinder i kamp

Onsdag formiddag træder den forsvarende vinder i damesingle af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, Tai Tzu Ying, på banen. Den taiwanske verdensetter møder thailandske Nitchaon Jindapol, som ligger nummer 19 i verden.

Ca. 15-16: Stærke herredoubler tørner tungt sammen

De nylige sejrherrer ved Taiwan Open, verdenstierne Goh V Shem/Tan Wee Kiong, står over for en ordentlig mundfuld af en førstekamp, når de møder verdensmestrene fra Indonesien, Mohammad Ahsan/Hendra Setiawan, i et eftermiddagsbrag af de helt store.

Fra ca. 18 og frem: Tre danske storsingler i streg

Hen mod onsdag aften venter der en seværdig stribe af danske singler på bane 1. Først bliver det VM-sølvvinder Anders Antonsen, som skal prøve kræfter med forrige års vinder af DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR, Kidambi Srikanth.

Dernæst går Viktor Axelsen på banen, hvor han møder japanske Kenta Nishimoto, som ligger nummer 14 i verden. Den danske herresinglestjerne er utvivlsomt topmotiveret til at give alt i hjembyen Odense.

Når Axelsen forlader banen, overtages den af Mia Blichfeldt, som i den grad møder hård modstand i form af thailandske Ratchanok Intanon, der er seedet sekser ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR. Med en solid dansk opbakning i ryggen har Mia Blichfeldt dog tidligere vist med sejr over Carolina Marin, at hun kan levere og overraske i Odense.

Onsdagen bliver ligesom tirsdagen en forrygende badmintondag, og vi kan knapt vente med at skulle opleve stemningen i Odense! Få overblik over onsdagens kampprogram lige her.

Vi gør opmærksom på, at nogle kamptidspunkter kan ændre sig som følge af resultaterne under Dutch Open, som udspiller sig til og med søndag. Følg med i resultaterne fra Dutch Open her.