Badmintonphoto

Stærkt fightende Rasmus Gemke sikrer første danske sejr ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR

October 15, 2019 14:34 Skrevet af

I en tæt kamp vandt Rasmus Gemke over Lee Cheuk Yiu fra Hong Kong. Den unge dansker var undervejs i problemer, men formåede at sikre sejren i tre sæt ved at træffe de rigtige beslutninger i de vigtige øjeblikke.

 

Ligesom forrige og eneste opgør mellem de to spillere, endte dagens kamp i tre sæt. Også i dag lykkedes det Gemke at trække sig sejrrigt ud af et intenst opgør med cifrene 16-21, 21-14, 21-18. 

Gemke havde ellers ikke haft den optimale forberedelse til DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. Den unge dansker måtte trække sig fra Dutch Open i sidste uge med en skade. Noget, som han dog ikke selv mener, var med til at påvirke ham under dagens kamp.

Læs også: Ung dansk damedouble taber i debut

– Jeg synes ikke, at skaden påvirkede mig i dag. Det var ikke, fordi jeg tænkte over det. Der er ikke så meget at sige, end man må give sig fuldt ud – ellers havde jeg heller ikke spillet i dag, siger Gemke.

Den unge dansker lavede i starten af kampen lidt for mange uprovokerede fejl og måtte derfor gå til det første break bagud med 10-11. Det lykkedes Yiu at slå igennem den unge danskers defensiv ved flere lejligheder, hvilket var med til at sikre ham første sæt.

Resultaterne fra kampene ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR kan følges her:

Gemke kom bedre med i andet sæt og fik i langt højere grad lov til at styre duellerne. Dette resulterede i en klar sæt sejr på 21-14. Danskeren understreger selv afslappethed som en vigtig faktor, der hjalp ham til at vende og i sidste ende vinde kampen.

– Det er noget afslappethed, der sikrer mig sejren. Jeg formår at tage de rigtige beslutninger og slå de rigtige slag til sidst. Jeg tror, at jeg er nede med 13-16 og får alligevel vendt den til 21-18. En blanding af fornuftige valg og en god fight. Det, synes jeg, var afgørende, fortæller den unge dansker.

HUSK: Der er stadigvæk få ledige billetter tilbage

Tredje sæt var en tæt affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage. Gemke formåede at trække fra ved flere gang at holde nettet og blive i offensiven. Den unge dansker sikrede sig tredje sæt med cifrene 21-18 og var selv rigtig tilfreds med sejren efterfølgende.

– Det betyder rigtig meget. Det er super fedt at vinde på hjemmebane foran venner og familie. Supporten var helt vild, og derfor betyder det også ekstra meget at vinde på hjemmebane, fortæller en glad Gemke.

Næste modstander bliver enten Jan Ø. Jørgensen eller Jonathan Christie, alt efter hvem af de to rivaler, der sejren senere i aften.

Husk du kan følge hele turneringen på TV 2 SPORT.

Husk også, at intet færre end fire sideevents udspiller sig i uge 42 sig foruden hovedturneringen. Klik her for at følge resultaterne fra VICTOR DENMARK PARA-BADMINTON presented by DANISA, og klik her for at læse nærmere om VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA og VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA.Tags: ,
Kategori: , , ,