Badmintonphoto

Tredje gang blev ulykkens gang for Mathias Boe og Mads Conrad

October 15, 2019 21:07 Skrevet af

For tredje turnering i streg stod Mathias Boe og Mads Conrad over for kinesiske Han Cheng Kai og Zhou Hao Dong. De to forrige opgør blev vekslet til sejre, men denne gang blev det desværre til et nederlag for de rutinerede danskere.

 

Det lykkedes desværre ikke Mathias Boe og Mads Conrad at kopiere svendestykket fra de to foregående møder mod kineserne Han Cheng Kai og Zhou Hao Dong. En tæt spillet kamp endte med et dansk nederlag på 19-21, 16-21.

Begge par forsøgte fra starten af første sæt at styre nettet og få lov til at diktere spillet. Servesituationen var, som altid i herredouble, meget vigtig, og var med til at diktere hvem der vandt duellerne. Et aspekt i spillet, som danskerne ikke var tilfredse med efter kampen.

– Vi er lidt for usikre derinde, og server desværre ikke godt nok nogle af os, fortæller Conrad.

Læs også: Gemke sikrer første danske sejr ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Mod slutningen af første sæt havde kineserne det berømte held på deres side, hvilket blev illustreret ved to netrullere i streg på et meget afgørende tidspunkt i første sæt. Kineserne er desværre lige den tand skarpere og heldigere i de vigtigste dueller, og formår derfor at hive et tæt spillet sæt hjem. Et sæt som danskerne lige så godt kunne have vundet.

– Vi fører 19-18 i første sæt. Hvis vi vinder det, så tror jeg de mister modet. Sådan er badminton nogle gange, siger Conrad efter kampen.

Alle turneringens resultater kan følges her:

Tendenserne fra første sæt, forsatte i andet sæt. Kampen var utroligt tæt, men servesituationen fungerede forsat ikke optimalt for danskerne. Forklaringen på nederlaget er derfor ganske simpelt, hvis man spørger Conrad.

– Vi spiller simpelthen ikke lige så godt, som vi gjorde i de to forrige kampe.

Danskerne var irriteret over nederlaget, men maner samtidig til ro. Kineserne er rangeret som nummer 7 på verdensranglisten, og er generelt garant for kvalitets badminton.

Der er stadigvæk få ledige billetter tilbage, som kan købes via dette link:

– Det er også et godt par. Det er nærmest blevet gjort sådan, at vi skal vinde over de her nummer seks i verdenen. Det er måske også lige lovligt voldsomt, fortæller Conrad.

De rutinerede danske herrer ligger nummer 40 på verdensranglisten, og allerede nu ser de frem til næste uges udfordringer i French Open

Husk at TV 2 SPORT sender hele ugen fra DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR.Tags:
Kategori: , , ,