35-årige Chih-Liang Chen har taget den lange rejse fra hjemlandet Taiwan til Danmark for at overvære DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR. – Jeg elsker atmosfæren og omgivelserne. Det er en fantastisk arena her i Odense, siger han.

 

Læs optakten og få overblik over fredagens kvartfinaleprogram her 

I 15 år har taiwanske Chih-Liang Chen været en fast følger af de store badmintonturneringer rundt omkring i verden. Passionen for badminton er blevet så stor, at han gerne rejser 9000 kilometer for at støtte de taiwanske stjernespillere i Danmark. Det er tredje gang, at Chih-Liang Chen er i Danmark for at se badminton.

– Jeg elsker atmosfæren og omgivelserne ved turneringen her i Danmark. Det er en fantastisk arena her i Odense, for man sidder tæt på banen og spillerne. Arenaerne er noget større i Taiwan, så der er det svært at se spillerne på så tæt hold som her i Odense, siger Chih-Liang Chen.

Han påpeger desuden, at han mener, at tilskuerne i Danmark er ”gode” til at se badminton sammenlignet med fansene i hans egen del af verden.

– Ulig i Asien så er tilskuerne i Danmark gode til at være stille under duellerne, men de kan stadig finde ud af at juble, når duellen bliver afgjort, siger han.

Læs også: Alle gode gange tre: Herligt herresingle-hattrick i runde to

Chih-Liang Chen er taget til Danmark for at se de taiwanske spillere, men den forsvarende DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR-vinder i damesingle, Tai Tzu Ying, er hans yndlingsspiller.

– Hun er en verdensstjerne. Jeg håber virkelig, at hun kan gentage det fantastiske resultat fra sidste år igen i år, lyder det fra Chih-Liang Chen.

Han anbefaler helt klart andre udenlandske fans at tage til Danmark for at se badminton, for der er også rig mulighed for at få en kulturel oplevelse ud af opholdet.

– Jeg er taget til Danmark for at se badminton, men jeg laver også en ferie ud af det, hvor jeg tager ud og oplever Danmark. Selv om det er en lang flyvetur for at komme herover, så er det altid det hele værd, fortæller Chih-Liang Chen.

Husk, at du kan følge fredagens kvartfinaler live på TV 2 Sport.