Badmintonphoto

Optakt: Fyrig kvartfinaledag med dyrt danskerbrag står for døren

oktober 18, 2019 06:00 Skrevet af

Der venter dansk topherresingle for hver en krone på kvartfinaledagen ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR. Rasmus Gemke skal bide skeer med verdens bedste, Kento Momota, mens der venter en enestående danskerdyst mellem Anders Antonsen og Viktor Axelsen. Bliv klogere på dagens brandvarme kvartfinaleprogram i Odense her.

 

Man får lyst til at kalde dem de tre musketerer.

Det er ikke desto mindre badmintonketsjere, som Anders Antonsen, Viktor Axelsen og Rasmus Gemke skal fægte med i fredagens kvartfinaler, og to af dem skal krydse klinger.

Axelsen og Antonsen står nemlig over for hinanden i en drønende interessant danskerdyst, som i lyset af deres hidtil snorlige spil har potientiale til at blive en gyser.

Sidste år ved DANISA DENMARK OPEN presented by VICTOR stod de to herresingler også over for hinanden. Dengang var det Viktor Axelsen, der var den klare favorit, men Antonsen som endte med at løbe med sejren. Fredag er det omvendt Antonsen, der på papiret er favorit, men der hersker ingen tvivl om, at manden på den modsatte side af nettet vil gøre alt for, at aarhusianeren ikke lever op til favorittitlen.

Læs også: Publikum hjælper Antonsen til sejr: – Jeg gik og kogte lidt

Rasmus Gemke leverede gårsdagens største danske overraskelse med en sejr over sjetteseedede Jonatan Christie. I kvartfinalen skal han i den grad også diske op med en gedigen overraskelse og måske endda spille over evne, hvis han skal slå verdensetteren og -mesteren, Kento Momota, som i månedsvis ikke har vist et eneste svaghedstegn.

Forhåbentlig kan den forrygende opbakning i Odense Idrætshal give Gemke det rygstød, som han alt andet lige får brug for.

Læs også: Kølig Gemke besejrer indonesisk favorit og sikrer sig kvartfinaleplads

De danske kvartfinaler i herresingle er desuden ikke de eneste, der fortjener nævnelse forud for fredagens kraftfulde kampprogram. Kineseren, som mere eller mindre har vundet alt, der vindes kan, Chen Long, møder nemlig den nylige vinder af Thailand Open og Taiwan Open, verdenstoeren Chou Tien Chen. De to mastodonter har mødt hinanden hele syv gange før. Overraskende for nogen vil det nok være, at Chou Tien Chen aldrig har haft held med at besejre Chen Long. Bliver det første gang i dag, kan vi med stor sandsynlighed forvente en at se en lykkelig taiwaner.

Klik her for at læse gårsdagens nedtakt

Derudover kan vi se frem til et sammenstød mellem den olympiske mester Carolina Marin, som skal prøver kræfter med den blot 17-årige koreaner An Se Young, der torsdag formåede at slå verdensmesteren i damesingle, Pusarla V. Sindhu ud. Om den unge koreaner kan levere en lige så solid overraskelse i kvartfinalen, vil utvivlsomt blive spændende at følge.

Apropos verdensmestre så skal de forsvarende af slagsen i herredouble, Mohammad Ahsan/Hendra Setiawan, op imod verdenssekserne fra Japan, Yuta Watanabe/Hiroyuki Endo. De indonesiske favoritter har vundet de seneste tre opgør, dog blot på et hængende hår i to af tilfældene. Med andre ord er der lagt i kakkelovnen til herredouble i høj klasse med gode chancer for dramatik.

Få overblik over alle fredagens kvartfinaler her

Vi sørger naturligvis for at dække kvartfinalerne tæt på vores hjemmesider, badminton.dk og denmarkopen.dk, samt på alle vores sociale medier:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Husk også, at du kan følge med i begivenhederne i Odense live på TV 2 Sport, som viser alle danske kampe ved DANISA DENMARK OPEN 2019 presented by VICTOR og sender samtlige dage.

Desuden udspiller intet færre end fire sideevents sig foruden hovedturneringen. Klik her for at følge resultaterne fra VICTOR DENMARK PARA-BADMINTON presented by DANISA, og klik her for at læse nærmere om VICTOR DENMARK JUNIOR presented by DANISA og VICTOR DENMARK SENIOR presented by DANISA.

 Tags: , , , ,
Kategori: , , ,