Det er vigtigt at ligge rigtigt placeret i alle sine kategorier på Ranglisten. Derved kan alle nemlig få jævnbyrdige kampe, når det går løs på banerne. Onsdag foretages en administrativ pointjustering af rundt regnet 800 spillere, således overall niveau og niveau i de enkelte kategorier matcher endnu bedre.  

 

Både for sig selv og for sine modstandere er der god grund til at befinde sig det rigtige sted på Ranglisten, for det giver alt andet lige det bedste udbytte på banen i form af jævnbyrdige, spændende og ikke mindst udviklende opgør.

En stor del af de forventninger, man som spiller kan gøre sig inden en kamp, tager udgangspunkt i de point, som modstanderen på den anden banehalvdel har på Ranglisten. Hvis det niveau, som man møder på banen, ikke matcher, så er det et godt tegn på, at noget nok galt.

Det kunne for eksempel være i de kategorier, som man ikke spiller så ofte og derved kan komme lidt bagud på point, selv om man går frem på Ranglisten generelt.

Læs også: Efter lynudsolgt sættes flere Thomas & Uber Cup-weekendpartoutbilletter til salg

Allerede nu står det klart, at der skal foretages en generel justering af ca. 800 spillere, som har flyttet deres NIVEAU, men hvor der er en kategori, der ikke er fulgt med. Det giver nogle udfordringer, når man møder andre spillere, og ens NIVEAU i den enkelte kategori ligger lidt langt fra ens reelle spillemæssige niveau overall.

Justeringen af de rundt regnet 800 spilleres foretages derfor onsdag ved en automatisk databeregning.

Det sker, efter Badminton Danmark har været igennem data fra den første del af sæsonens store mesterskaber for alle dem, der spiller efter den lille tabel, som har været i fokus i denne omgang. På den baggrund er det blevet klart, hvad udfordringerne er, og det rettes for hver enkelt spiller, så det kan ses på ranglisten onsdag den 13. november.

Spillere, som spiller efter den lille tabel, hvor ens laveste kategoripoint ligger mere end 150 point fra ens NIVEAU, vil alle blive reguleret automatisk, således der efter justeringen kun er maksimalt 150 point mellem ens NIVEAU og ens laveste kategoripoint for alle disse spillere.

Samtidig er justeringen kun foretaget for spillere, som har spillet færre end 10 kampe i den aktuelle kategori, som ”halter efter”, men som har spillet en del flere kampe i de andre kategorier.

Er der spillere, der bliver justeret, som ikke mener, det er rigtigt, så er man naturligvis velkommen til at rette henvendelse ved at sende en mail til bp@badminton.dk.

Ligeledes kan man bede sin klub om at sende en mail til bp@badminton.dk, hvis man møder spillere, som man ikke mener burde være placeret på deres aktuelle NIVEAU. Det vil efterfølgende blive taget med i overvejelserne for forbedringer, justeringer og opdateringer, når data løbende evalueres.

Læs også: Badminton Danmark og DGI Badminton vil de store fællesskaber