Badmintonphoto

Fra Malaysia til Indonesia Masters: – Vi håber, vi kan gøre det godt igen

January 13, 2020 14:01 Skrevet af

En række interessante indledningskampe står for døren ved Indonesia Masters 2019, hvor assisterende landstræner Thomas Stavngaard håber på gode danske præstationer. – Vi har flere spillere, der har gjort det rigtig godt i Indonesien før, så vi håber, vi kan gøre det igen, siger han.

 

Viktor Axelsen gjorde en fornem figur ved årets første turnering på World Touren, Malaysia Masters, hvor danskeren scorede en skarp andenplads.

Længe får hverken Axelsen eller de øvrige danske topspillere dog til at hvile på laurbærrene, for allerede tirsdag gælder det den næste Super 500-turnering på touren, Indonesia Masters.

Ifølge assisterende landstræner Thomas Stavngaard, som sammen med assisterende landstræner Jesper Hovgaard er af sted med de danske spillere, er fokus at gøre det godt – endnu en gang.

– Mange af vores spillere kan rigtig godt lide at spille i Indonesien, som virkelig er et badmintonelskende land. Folk synes altid, det er sjovt at være der på grund af et imponerende publikum og en fed arena, hvor der gerne spilles rigtig gode kampe. Så vi håber selvfølgelig, vi kan præstere godt. Det er der flere, der før har gjort, så det håber vi, at vi kan gøre igen, siger Thomas Stavngaard.

Læs også: Verdensetter var for stærk for Axelsen, der taber finalen ved Malaysia Masters

En af dem, som gjorde det mere end godt ved sidste års Indonesia Masters, var Anders Antonsen, som dengang tog sin første Super 500-titel.

– Det er i Indonesien, at Anders har oplevet sine største turneringstriumfer, så jeg tror da helt sikkert, at han er glad for at komme tilbage hertil, siger Thomas Stavngaard.

Ligesom i Malaysia lægger den assisterende landstræner vægt på, at de danske spillere især skal tage højde for vindforholdene og tempoet i den famøse arena, Istora, i Jakarta.

Med andre ord skal der fart i fødderne på danskerne, og det skal der allerede være fra første færd. Tidligt i turneringen er der nemlig sandsynlighed for, at vi får gevaldige opgør at se. Blandt andet møder Viktor Axelsen kinesiske Lin Dan i første runde, og lykkes det Rasmus Gemke og Anders Antonsen at slå henholdsvis Kenta Nishimoto og Son Wan Ho i deres første kamp, står den dernæst på dansk duel årgang 1997.

Vi krydser fingre for netop de og for de øvrige danske spillere! Indonesia Masters begynder tirsdag, og du kan finde programmet til turneringen lige her.Tags: , , , , ,
Kategori: , ,