Nedtakt: Favoritsejre på stribe og singlesensation på kvartfinaledagen af RSL DM 2020

February 6, 2020 22:21 Skrevet af

En 18-årig nordjyde skabte en sensation i Ceres Arena, to gange Boe måtte tage afsked med håbet om en DM-medalje, og de topseedede singler viste, hvor skabet skal stå, mens der var flere tætte affærer i doublerne. Få overblik over kvartfinaledagen ved RSL DM 2020 her.

Du kan se alle resultaterne fra RSL DM 2020 her

På knæ i jubelbrøl fejrede 18-årige Magnus Johannesen torsdag aften sin helt sensationelle sejr over den tredobbelte forsvarende mester, Anders Antonsen.

Den unge nordjyde tog fra kampens start styringen og sprang gevaldigt foran den 22-årige VM-sølvvinder.  Selv om Antonsen blev lukket bedre ind i kampens andet sæt, lykkedes det Johannesen at lægge låg på sin modstander og lukke kampen i to sæt.

Ikke overraskende affødte den præstation kolossale klapsalver fra publikummerne i arenaen, og det var da også en mildest talt tilfreds ung mand, der efterfølgende satte ord på sejren:

 

 

Udover Johannesen er det favoritterne i herresinglekategorien, som er med på semifinaledagen fredag, Hans-Kristian Solberg Vittinghus, Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen.

Sidstnævnte to står over for hinanden, og du kan se, hvad de sagde oven på deres kvartfinalesejre herunder:

 

 

 

Klik her for at købe billet til RSL DM 2020

 

I damesingle viste Mia Blichfeldt, at hun i den grad er kommet over sin skade. I to sikre sæt sejrede hun over Sophia Grundtvig. Se, hvad den storspillende damesingle sagde til sejren her:

 

Mindre overlegent lykkedes det Julie Dawall at sikre sig en fredagskamp mod Mia Blichfeldt. Dawall blev presset til det sidste af 18-årige Amalie Schulz, men formåede at hive den hjem.

Det samme gjorde Line Christophersen og Natalia Koch Rohde, begge i jævne sæt. De møder hinanden i den anden halvdel af programmet i morgendagens semifinale.

Læs også: Unge stjerner og kulørte konstellationer på kvartfinalekurs oven på RSL DM dag ét

På herredoublefronten sagde vi torsdag goddag til topseedede Anders Skaarup/Kim Astrup, som efter et tæt andet sæt lukkede kampen med en triumf over Mads Kolding/Rasmus Espersen.

Omvendt måtte vi vinke farvel til to gange Boe, som ellers var tætte på at nuppe sejren over ældste-Boes faste makker, Mads Conrad-Petersen. Ikke desto mindre var det Conrad-Petersen, som sammen med Emil Hybel nuppede den indbyrdes håneret til slut.

Se, hvad herredoublen sagde til det og om deres makkerskab ved RSL DM 2020 herunder.

 

 

I damedouble blev det også tæt i flere af opgørene. Topseedede Maiken Fruergaard/Sara Thygesen måtte ud i tre sæt mod Marie Louise Steffensen/Isabella Nielsen, men levede op til deres favoritværdighed.

Også Amalie Magelund/Freja Ravn fik deres sag for imod Natasja Anthonisen/Clara Graversen. Favoritterne Magelund/Ravn endte imidlertid med ligeledes at leve op til deres seedning og møder dermed Mette Poulsen/Alexandra Bøje i semifinalen.

Se interviewet med Magelund/Ravn herunder:

 

Amalie Magelund er desuden med videre i mixeddouble sammen med Mikkel Mikkelsen. I den blandede kategori er det alle fire favoritkonstellationer, som har formået at spille sig vej til semifinalerne, herunder sidste års mestre, som du kan få en sejrsreaktion fra herunder:

 

 

Fredag gælder det dermed kampene om de ti pladser i finalerne ved RSL DM 2020.

Vi glæder os til atter en begivenhedsrig badmintondag spækket med fantastisk fjer i Ceres Arena!

Du kan følge kampene live via badmintonlive.dk lige her

Husk, at du kan følge med i Badminton Danmarks dækning af mesterskaberne på vores sociale medier, hvor vi løbende holder dig opdateret med nyheder, behind the scenes, interviews, konkurrencer og meget mere.

Facebook

Instagram

Twitter

YoutubeTags: , ,
Kategori: , , ,