De danske badmintonmestre fra 2017 og 2018, Skovshoved, har valgt Aarhus AB som deres modstander i det kommende nedrykningsspil. Det betyder, at Værløse møder Team Skælskør-Slagelse i den anden nedrykningsskamp.

Under DM-semifinalerne blev Final 4-kampene fordelt, da Greve, som vindere af grundspillet, valgte Solrød Strand, og dermed overlod de Højbjerg/ViaBiler og Vendsyssel til hinanden i den anden final 4-semifinale. Nu har Skovshoved så valgt deres modstander i nedrykningsspillet.

Valget er faldet på Aarhus AB, hvilket umiddelbart kan lyde en smule besynderligt, da Aarhus AB er de eneste i nedrykningsspillet, som ”Skovserne” tabte til i grundspillet, mens de slog Værløse 7-2 og Team-Skælskør-Slagelse 5-4. Det har Skovshoveds cheftræner, Henrik PK Rohde, dog en naturlig forklaring på.

– Vores valg af Aarhus AB handler primært om, at de ikke kan stille deres mixed double med Ben Lane/Jessica Pugh og deres herresingle med Lakshya Sen. Det skyldes, at de ikke har spillet nok kampe i grundspillet, og de kan derfor ikke kan benyttes i slutspillet. Hvis de havde kunne det, så havde vi nok valgt anderledes. Uden dem, får de svært ved at slå os, siger cheftræner Henrik PK Rohde.

Læs også: Greve har valgt sin Final 4-modstander: Se udfaldet her

Sidste gange de to klubber mødte hinanden tabte skovserne tabte 4-5 til Aarhus AB. Netop den kamp, er Henrik PK Rohde stadig ærgerlig over, dog øjner han nu muligheden for revanche.

– Sidste gang tabte vi til dem, fordi vi måtte trække os fra to kampe, fordi Rasmus Kjær blev skadet. Det er den holdkamp der gjorde, at vi ikke ender i slutspillet. Det var nogle dyreste point, vi tabte i den kamp. Den skulle vi have vundet 6-3, men vi snublede totalt, siger Skovshoveds cheftræner og uddyber.

– Vi skal have revanche nu, og vi ser os selv som favoritter til den kommende kamp mod Aarhus AB.

Se her, hvordan Badmintonligaens grundspil endte

I den anden nedrykningsskamp mellem Værløse og Team Skælskør-Slagelse er det de forsvarende danske mestre, Team Skælskør-Slagelse, som kan gå ind til kampen med selvtillid, da de slog Værløse 5-4 sidste gang klubberne mødte hinanden i grundspillet.

Nedrykningsskampen mellem Skovshoved og Aarhus AB spilles den 28. februar kl. 18.30. Værløses kamp mod Team Skælskør-Slagelse spilles ligeledes den 28. februar i Værløse kl. 19.