Nu skal det hele afgøres: Tilmelding til finalestævnet i Grand Prix Circuit er nu åben

February 20, 2020 09:53 Skrevet af

For første gang nogensinde, har der i løbet af sæsonen været afviklet fire Grand Prix Circuit-mesterrækketurneringer. Nu skal det hele afgøres ved finalestævnet i Svendborg, hvor tilmeldingen nu er åben.

 

De fire første Grand Prix Circuit-turneringer er afviklet, og nu er det tid til, at det hele skal afgøres i det store finalestævne, der afholdes i Svendborg i midten af marts. De otte bedste spillere/par i hver kategori er kvalificeret til finalestævnet, hvor tilmeldingen nu er åbnet.

Selvom man ikke er kvalificeret til finalestævnet i Svendborg, bør man stadig tilmelde sig i tilfælde af afbud, skader eller andet der kan forhindre de kvalificerede i at deltage.

Tilmeldingen til finalestævnet i Svendborg foregår via BadmintonPlayer

Tidligere i denne sæson skabte Badminton Danmark i samarbejde med fem klubber Grand Prix Circuit, hvor formålet var at skabe et nationalt seniorturneringstilbud af høj klasse.

Herudover har ideen med det nye koncept været, at tiltrække den danske sub-elite af seniorspillere, samt talentfulde U17- og U19-spillere og styrke sammenhængskraften i dansk badminton. Nu er den første sæson med Grand Prix Circuit kommet til den afsluttende fase, hvor det store afslutningsbal skal afholdes i Svendborg.

Læs også: Se alle resultater for sæsonen Grand Prix Circuit-turneringer, samt hvilke spillere der har kvalificeret sig

Ved årets første Grand Prix Circuit-turneringer, er de danske spillere blevet mødt med et professionelt setup med dommere og linjedommere, flotte rammer samt en præmiesum mellem 30.000-50.000 kr.

Til det kommende finalestævnet er den samlede præmiesum på hele 100.000 kr.

Læs også: Sådan gik det ved seneste Grand Prix Circuit i ABC Aalborg

Det store finalestævne spilles mellem den 13.-15. marts i Svendborg.Tags: , , ,
Kategori: , , , ,