Karin Juel, Badminton Danmark

‘Badminton Danmark Podcast’ zoomer ind på dansk talentudvikling: Lyt med!

May 25, 2020 07:39 Skrevet af

I dagens podcast zoomer vi ind helt ind på dansk talentudvikling. I dag gæster Badminton Danmarks talentudviklingschef, Bo Ømosegaard, der vil gøre os klogere på strategien bag den succesfulde danske talentudvikling. Vi får også besøg af det 18-årige herresingletalent Magnus Johannessen. Lyt med!

 

Lyt til dagens afsnit om dansk talentudvikling her

‘Badminton Danmark Podcast’ er igen klar med en dugfrisk episode!

I Danmark har vi en lang og flot tradition for igen og igen at udvikle verdensklassespillere. Hvordan kan det være, at Danmark er blandt verdens førende badminton nationer, når vi er så lille et land?

I dagens podcast zoomer vi ind på dansk talentudvikling, hvor vi får svar på, hvordan Danmark igen og igen kan udvikle verdensklassespillere! I dagens udsendelse, før vi besøg af Badminton Danmarks Talentudviklingschef, Bo Ømosegaard, der vil gøre os klogere på strategien bag den succesfulde danske talentudvikling. Så giver Bo Ømosegaard også et indblik i et par af de spændende talenter, der står klar i kulissen!

Til sidst i podcasten, får vi også besøg af den 18-årige og meget talentfulde herresinglespiller Magnus Johannessen, der blandt andet gjorde sig meget bemærket til DM tilbage i februar, hvor han slog Anders Antonsen og spillede sig i semifinalen. Han fortæller om hans udvikling det seneste år, hans drømme for fremtiden, og hvordan hele den her coronasituation har påvirket ham

Læs også: Unge herresingletalenter prøver kræfter med landsholdstræningen i Brøndby

Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig spændende podcast, hvor vi zoomer ind dansk talentudvikling.

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie. Tak til alle jer, der lytter med!

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til udviklingen af coronavirus

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.Tags: , , , ,
Kategori: , , , , , ,