Karin Juel, Badminton Danmark

‘Badminton Danmark Podcast’ tager en status på den danske landsholdstræning: Lyt med!

June 8, 2020 11:12 Skrevet af

I dagens udsendelse tager vi en status på den danske landsholdstræning i Brøndby. Vi får besøg af Badminton Danmarks cheflandstræner, Kenneth Jonassen, der giver et indblik i den nuværende træningssituation. Vi får også besøg af landsholdsspiller Mette Poulsen, der fortæller om, hvordan det er at træne igen. Lyt med!

 

Lyt til dagens afsnit om landsholdstræningen her

Efter en lang og ufrivilig pause, grundet coronavirus, åbnede den danske landsholdstræning op igen, for få uger siden. Spørgsmålet er nu, om alt er som det var før coronakrisen, og hvordan har spillerne klaret at komme tilbage til træning efter den lange pause. Det undersøger vi i dagens podcast.

Vi får i dag besøg af Danmarks cheflandstræner, Kenneth Jonassen, der fortæller om, hvordan hele træningssituationen ser ud nu og hvilke træningsmål der ligger i den nærmere fremtid. Så besøger landsholdspiller Mette Poulsen også podcasten. Hun fortæller om, hvordan det er at komme tilbage til noget der minder om en dagligdag, med landsholdstræning igen.

Læs også: ‘Badminton Danmark Podcast’ zoomer ind på dansk talentudvikling

Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig spændende podcast, hvor vi tager en status på den danske landsholstræning.

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie. Tak til alle jer, der lytter med!

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til udviklingen af coronavirus

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , , ,