På baggrund af Kulturministeriets retningslinjer til genåbningen af indendørs idrætsfaciliteter, som blev fremlagt i går, har Badminton Danmark udarbejdet disse anbefalinger og retningslinjer til den gradvise genåbning af badmintonsporten i Danmark.

 

Indendørs idrætsfaciliteter åbnede op igen i går den 8. juni. Det inkluderede muligheden for at spille badminton. Du kan her læse Badminton Danmarks anbefalinger til genåbningen af badmintonsporten:

 

Anbefalinger til udendørs badmintontræning

 

Sommeraktiviteter, sommerlejre og sommertræningslejre:

 

Fra og med 12. marts 2020 er der begrænset ressourcer på kontoret i Brøndby, da flest mulige medarbejdere er blevet bedt om at arbejde hjemmefra, holde fri samt afspadsere eller være en del af lønkompensationsordningen indtil 8. juli.

Du kan stadigvæk ringe til kontoret på hovednummeret, men må forvente ventetid. Derfor anbefales det at skrive til os på følgende e–mails:

bp@badminton.dk

  • alle henvendelser om rangliste, holdturnering og lignende.

event@badminton.dk

  • alle henvendelser om individuelle turneringer, samt Badminton Danmarks egen mesterskaber.

info@badminton.dk

  • alle henvendelse af mere generel karakter.

Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside, FAQ og denne artikel med alle relevante informationer og opfordrer derfor alle til at holde sig orienteret her. I forhold til selve coronavirussen (Covid-19) bedes du altid holde dig opdateret på www.coronasmitte.dk.