RSL Final 4 - Skovshoved - Joel Eipe - Rasmus Kjær - Skovshoved - Solrød Strand
Badminton Danmark

Anden RSL Final 4-semifinale også afgjort i kamp ni: Med Skovshoved som vinder

June 19, 2020 23:33 Skrevet af

Skovshoved og Solrød Strand gav en lige så spændende og intenst holdkamp i deres semifinale, som den første RSL Final 4-semifinale mellem Værløse og Højbjerg/ViaBiler. Joel Eipe/Rasmus Kjær sikrede en 5-4-sejr til Skovshoved i den sidste og afgørende kamp.

 

Puha. Vi skal lige have vejret. Det har været en hæsblæsende semifinaledag ved RSL Final 4 i Brøndby Hallen. Først så vi Værløse overraskende slå Højbjerg/ViaBiler, og her til aften blev vi vidner til en ny, om end mindre, overraskelse.

For selvom Skovshoved på forhånd blev udpeget til favoritter i det direkte matchup mod Solrød Strand, da holdopstillingerne blev offentliggjort, så var Skovshoved i første omgang ikke en del af RSL Final 4-selskaber, før Greve og Vendsyssel trak sig. Nu har de spillet deres chance og står med mulighed for at vinde DM-guld i morgen.

Det sker efter en konstant jævnbyrdig holdkamp, hvor det enkelte hold kun nåede at være foran med én enkelt kamp i løbet af holdkampen. Derfor var stillingen også 4-4, før den niende og afgørende kamp mellem Joel Eipe/Rasmus Kjær fra Skovshoved og Rasmus Espersen/Emil Hybel fra Solrød Strand.

Parret i blåt og hvidt dominerede dog kampen i størstedelen af de to sæt, som endte 21-16, 21-13, og så kunne de ellers falde på knæene i jubel.

Klik her for at sikre dig billet til morgendagens bronzekamp og finale ved RSL Final 4

Inden den anden herredouble, havde Joachim Fischer/Carsten Mogensen med sine i alt 77 år sikret en 4-4-udligning for Skovshoved med en sejr på Carsten Mogensen/Joachim Fischer 21-12, 13-21, 21-18 over Søren Gravholt/Jeppe Bay. Her viste de to levende legender en blandet opvisning, men med masser af det velkendte engagement og indlevelse.

Skovshoved var før slutresultatet 5-4 kun foran ved 3-2, efter Rasmus Gemke havde besejret Jacob Nilsson i to sæt, 21-13, 21-15.

Ellers var det Solrød Strand, som havde føringen, før Skovshoved fik udlignet gang på gang.

Læs mere: Værløse klar til finalen ved RSL Final 4

Det begyndte med en sejr til Jeppe Bay/Emma Karlsson på 21-12, 21-17 over Joachim Fischer/Kati Tolmoff, før Joel Eipe/Mette Poulsen udlignede efter en 15-21, 21-10, 21-16-sejr mod Søren Gravholt/Johanna Magnusson.

Singlerne blev også fordelt ligeligt. Solrød tog damesinglerne med Mia Blichfeldt og Frederikke Lund, mens Skovshoved tog herresinglerne med sejre til Emil Holst og føromtalte Rasmus Gemke.

Klik her for at se flere detaljer fra RSL Final 4-semifinalen mellem Skovshoved og Solrød Strand

Damedoublen tog Solrød Strand, da Emma Karlsson/Maiken Fruergaard slog Mette Poulsen og Claudia Paredes med 21-13, 21-13. Men det hjalp ikke ”Tsunamien” i det endelige regnestykke.

I sidste ende endte ”Skovserne” med at få revanche efter deres 4-5-nederlag i grundspillet, og de skal nu spille RSL Final 4-finale mod Værløse i morgen klokken 19.00

RSL Final 4-bronzekampen spilles allerede klokken 13.00 og står mellem Solrød Strand og Højbjerg/ViaBiler.

Hvis du er forhindret i at komme i Brøndby Hallen og se semifinalen live, kan du følge med direkte på TV 2 SPORT.Tags: , , ,
Kategori: , , , , ,