Mental Motion: Kender du de tre uundgåelige roller, du har, når dit barn dyrker meget sport?

June 28, 2020 07:54 Skrevet af

Udover at agere som den gode mor eller far, skal du også mange gange agere coach – og du er den primære på sidelinjen i rigtig mange år af dit barns talentudvikling. Få værktøjer til at løse disse forhindringer sammen med Badminton Danmark og ’Sidelinjen – støt dit barns talent’.

 

Du har som forælder en KÆMPE andel i, hvordan dit barn oplever sig selv både til hverdag, til træning og i konkurrencer. Og fordi sport handler om at vinde, ligger der et særligt stort pres på DIG i forhold til at bevare de gode værdier, når det hele spidser til og kampen også kæmpes på sidelinjen.

Inde på ’Sidelinjen – støt dit barns talent’ finder du artiklen og podcasten om de tre primære roller du skal udfylde, når du har et barn der dyrker meget sport, og hvor sporten fylder det meste i hverdagen.

Hvis du ikke gratis medlem af ‘Sidelinjen – støt dit barns talent’, kan du klikke her og blive det allerede nu

Er du allerede medlem, så klik her for at få adgang til artiklen om de tre primæere roller du skal udfylde, når du har et barn der dyrker meget sport

’Sidelinjen – støt dit barns talent’ er en online service til forældre, som gerne vil hjælpe deres barn bedst muligt i sporten. Servicen er gratis og består af en lang række artikler og podcasts.

Derudover får du også adgang til et lukket forum, hvor du kan sparre med andre forældre, som står i samme situation som dig.

Servicen giver dig som forælder mulighed for at få konkrete værktøjer til, hvordan du fra sidelinjen hjælper dit barn igennem svære følelser, håndterer nederlag eller manglende selvtillid.

Læs også: Sidelinjen – støt dit barns talent – en online service og tilbud til badmintonforældre

Du kan også få råd til, hvad du gør, når dit barn lukker i og ikke vil tale, oplever skadesperioder, eller andre udfordringer. Du kan læse og lytte til guides om, hvordan man træffer de svære valg om klubskifte, skole og fremtid. Derudover indeholder sidelinjen en masse viden om kost, sundhed og krop med specifikt fokus på det unge talent.

Vi ønsker med dette samarbejde, at alle forældre med tilknytning til Badminton Danmark får adgang til denne service.Tags: , , , ,
Kategori: , , , , , , ,