Kender du de tre uundgåelige roller, du har, når dit barn dyrker meget sport?

juni 28, 2020 07:54 Skrevet af

Udover at agere som den gode mor eller far, skal du også mange gange agere coach – og du er den primære på sidelinjen i rigtig mange år af dit barns talentudvikling. Få værktøjer til at løse disse forhindringer sammen med Badminton Danmark og ’Sidelinjen – støt dit barns talent’.

 

Du har som forælder en KÆMPE andel i, hvordan dit barn oplever sig selv både til hverdag, til træning og i konkurrencer. Og fordi sport handler om at vinde, ligger der et særligt stort pres på DIG i forhold til at bevare de gode værdier, når det hele spidser til og kampen også kæmpes på sidelinjen.

Inde på ’Sidelinjen – støt dit barns talent’ finder du artiklen og podcasten om de tre primære roller du skal udfylde, når du har et barn der dyrker meget sport, og hvor sporten fylder det meste i hverdagen.

Hvis du ikke gratis medlem af ‘Sidelinjen – støt dit barns talent’, kan du klikke her og blive det allerede nu

Er du allerede medlem, så klik her for at få adgang til artiklen om de tre primæere roller du skal udfylde, når du har et barn der dyrker meget sport

Læs også: Online service og tilbud til badmintonforældre



Tags: , , , ,
Kategori: , , , , , , ,