Karin Juel, Badminton Danmark

‘Badminton Danmark Podcast’ besøger U-15 sommerlejr i Aalborg

July 6, 2020 09:50 Skrevet af

I dagens podcast besøger vi en U-15 sommerlejr i Aalborg, hvor flere af de dygtigste fra årgangen er samlet. Vi taler med Danmarks U-15 landstræner, Thomas Nielsen, der er træner på sommerlejren. Vi tager også en snak med unge Kajsa Van Dalm, der træner med på lejren. Lyt med!

 

Klik her og find dagens afsnit på din foretrunke platform

Sommerferien er så småt kommet i gang og for mange unge badmintonspillere betyder det også deltagelse på forskellige badmintonsommerlejre. I dagens udsendelse besøger vi en badmintonsommerlejr i Aalborg, hvor flere af de dygtigste U-15 spillere i Danmark er samlet.

Vi taler med Danmarks U-15 landstræner, Thomas Nielsen, der også er træner på sommerlejren. Han fortæller lidt om de forskellige aktiviteter, hvorfor sommerlejre er vigtige og hvordan corona-situationen har haft indvirkning på årets lejr. Så skal vi også snakke med unge Kajsa Van Dalm, der en af de dygtige spillere, der er med på ugens sommerlejr.

Hør også denne podcast: “Hemmeligheden bag dansk talentudvikling”

Vi håber, I vil lytte med til en forhåbentlig spændende podcast, hvor vi besøger en sommerlejr!

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie. Tak til alle jer, der lytter med!

Læs mere: Sådan forholder Badminton Danmark sig til udviklingen af coronavirus

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.Tags: , , , ,
Kategori: , , , ,