Karin Juel, Badminton Danmark

Podcast: Sådan spiser du som en badmintonstjerne

July 20, 2020 16:06 Skrevet af

I denne episode af ‘Badminton Danmark Podcast’ sætter vi fokus, hvordan man spiser som en badmintonstjerne. Vi får besøg af en af Team Danmarks ernæringsfysiologer Kasper Otte Dideriksen, der giver gode tips til, hvordan man spiser godt som topatlet. Landsholdsspilleren Frederik Søgaard besøger også studiet, hvor han fortæller om, hvordan han planlægger sin daglige kost. Lyt med! 

 

Klik her og find dagens afsnit på din foretrunke platform

Hvordan spiser man, som en badmintonstjerne?

Det er netop det, vi undersøger i dagens podcast. For at blive klogere på sportskost og ernæringsfysiologi, besøger en af Team Danmarks ernæringsfysiologer Kasper Otte Dideriksen det digitale studie, hvor han kommer med gode råd til, hvordan man spiser som en badmintonstjerne.

Vi får i dagens afsnit også fornemt besøg af Frederik Søgaard, der til daglig spiller herredouble på landsholdstræningen i Brøndby. Han fortæller om, hvordan han planlægger sin kost og hvad den består af. Uden at afsløre for meget, så bliver der kørt mange portioner havregrød ned hver dag. Han sætter også et par ord på hans nye makkerskab med Mads Kolding.

Lyt med og bliv klogere på, hvordan man spiser som en badmintonstjerne.

Hør også denne podcast: Badminton Danmark zoomer ind på sportspsykologien

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit. Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller ideer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.

Tak til alle jer, der lytter med!

Læs mere: Badminton Danmark laver nye herredoublekategorier for fremtiden

Vi håber, I vil lytte med fremover, hvor der også vil komme en masse lækker podcast om badminton. Husk at passe på jer selv og hinanden, hold afstand og sprit af: Vi høres ved.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , ,