Karin Juel, Badminton Danmark

Podcast: Grand Prix Circuit er tilbage!

September 1, 2020 08:14 Skrevet af

I weekenden var der igen dømt top-badminton, da Grand Prix Circuit var tilbage med Højbjerg som vært. I dagens podcast får vi besøg Victor Svendsen og Line Drost Christophersen, der hver især kunne lade sig hylde som vinder af henholdsvis herre- og damesinglekategorien ved weekendens Grad Prix. Lyt med.

 

Klik her og lyt til dagens afsnit på dine foretrukne platform her

 

Grand Prix Circuit er tilbage.

For først i meget var der endelig turneringsbadminton igen for mange af landets dygtigste badmintonspillere, da Højbjerg i weekenden var værter for sæsonen allerførste Grand Prix Circuit-turnering, som havde flere prominente navne på deltagerlisten

I dagens podcast får vi besøg Victor Svendsen og Line Drost Christophersen, der hver især kunne lade sig hylde som vinder af henholdsvis herre- og damesinglekategorien ved weekendens Grad Prix. Hør de glade vindere fortælle om deres flotte resultater og meget mere i dagens episode.

Mød også Badminton Danmarks Elite- og Sportchef, Jens Meibom, der fortæller mere om Grand Prix Circuit-formatet og hvordan det adskiller sig fra sæsonens øvrige turneringer.

Lyt med og bliv opdateret på weekendens Grad Prix Circuit-turnering.

Klik her og læs mere om weekendens resultater

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit. Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller ideer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , , , , ,
Kategori: , , ,