I dagens podcastafsnit får vi besøg af Solrød Strand-træneren Jakob Poulsen, der er vinder af Badminton Danmarks talentpris 2020. Vi taler blandt andet om, hvad talentprisen betyder for ham, hvordan Kim Astrup som ungdomsspiller uvidende startede hans trænerkarriere, værdier og om hans helt særlige kærlighed til foreningslivet. Lyt med!

 

Klik her og lyt til dagens afsnit på dine foretrukne platform her

 

– Kim Astrup er faktisk skyld i, jeg valgte at blive badmintontræner.

Sådan lyder det fra den engagerede og ydmyge Solrød Strand-træner Jakob Poulsen, i denne udgave af ‘Badminton Danmark Podcast’.

Vi møder Jakob Poulsen til en snak på Solrød Gymnasium, hvor han arbejder som gymnasielærer ved siden af hans arbejde som badmintontræner. Vi taler blandt andet om, hvad årets talentpris betyder for ham, værdier og om hans helt særlige kærlighed til foreningslivet, som han har fået med fra barnsben. Så fortæller Poulsen også om, hvordan landsholdsspilleren Kim Astrup som ungdomsspiller uvidende kickstartede hans trænerkarriere.

Hør også Badminton Danmarks talentudviklingschef Bo Ømosegaard fortælle om, hvorfor Jakob Poulsen er den helt rigtige vinder af årets talentpris.

Læs også: Jakob Poulsen er vinder af Badminton Danmarks talentpris 2020.

‘Badminton Danmark Podcast’ vender stærkt tilbage i næste uge med et nyt og spændende podcastafsnit. Skriv gerne til os, hvis du har feedback eller ideer til kommende afsnit.

Dagens afsnit kan høres forneden eller der, hvor du normalt lytter til podcast.

Her kan du klikke dig direkte videre til Spotify, Itunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.